Malo zawału nie dostalam takie emocje były żeby tak zawsze było taka walka to by było super
Ufff to były mecze. Pakaz piłki ręcznej. Piotrcovia bardzo dobry mecz z mistrzem polski.Porazka jedna bramka z Lublinem ujmy nie przynosi.Sprawa awansu caly czas otwarta.Darka i Agata super zawody. Trzymam kciuki za rewanż. Co do Piotrkowianina cenny punkt w kontekście awansu,chociaż prawda jest taka ze ten mecz powinniśmy wygrać.Pelna dramaturgia do samego końca. Grę ostrovii ocenilbym w dwóch slowach- KRZYSZTOF ŁYŻWA.Brawo za kolejny mecz dla Artura i Dymy. Dobry materiał szkoleniowy dla trenerów Przybylskiego i Migdala bo błędów na parkiecie i lawce trenerskiej nie uniknęliśmy niestety.Pozdrawiam wszystkich sympatyków pilki ręcznej.
Moim skromnym zdanie winę za taki wynik Piotrkowianina ponosi tylko trener w związku ze złymi decyzjamioraz brakiem reakcji na stratę prowadzenia w meczu aż pięcioma bramkami
Ja natomiast tych dwóch meczów do jednego worka bym nie wrzucił. Dziewczyny grały z aktualnym mistrzem Polski, dały z siebie wszystko i trochę szkoda, że nie udało się zakończyć meczu remisem. Odnośnie panów, to mierzył się lider u siebie z wiceliderem. Nie przypominam sobie, by jakikolwiek zawodnik rzucił aż tyle bramek, co Krzysztof Łyżwa. Wiem, że grał kiedyś w ekstraklasie w Puławach, ale nie zmienia to faktu,że gra obronna Piotrkowianina wygląda tragicznie. W perspektywie awansu do ekstraklasy nie wygląda to zbyt obiecująco,a trzeba pamiętać, że Artur Banisz i Dima Żińczuk będą mieli prawie 40 lat.Owszem ktoś mądry powie, że atak zrobił swoje i też rzucił 36 bramek, ale ekstraklasa z pewnością ten atak zweryfikuje. No i zobaczymy jak do ligi zawodowej przygotuje się zarząd.
Pod warunkiem,że klub dostanie się do ligi zawodowej i spełni jej wymagania.
Czym się cieszy Piotrkowianin,tym że jako lider stracił 37 bramek ,to ile będzie tracił w meczach po awansie ze średniakami nie mówiąc o Vive czy Wiśle.
Nie usprawiedliwiam bo w ręczną migdał nie grał al e migdała nie ma od 2 tygodni na treningach a z tego co panietam to wcześniej wszyscy grali....
Migdał jest odpowiedzialny za przygotowanie fizyczne naszego zespołu, a jak ono wygląda w końcowej fazie sezonu to chyba cala hala w sobotę widziała. Pozwolilem sobie na ocenę sztabów trenerskich po sobotnim meczu i powiem szczerze ze nie wygląda to za wesoło. Krzysztof Przybylski pelen profesjonalizm i opanowanie na lawce trenerskiej ostrovii. Mysle ze kwestia czasu jest jego powrót do superligi( oczywiście nie z ostrovia).A komentarz naszego trenera ze mrozik miał kryć lyzwe i nie zdążył troszkę nie na miejscu i powinien zostać w szatni. Szkoda straty punktu.
Oglądałem wczoraj mecz piotrcovi i czasami wydawało mi się że nam drużyne podmienili a Daria Opelt zagrała super
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!