metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
brawa dla rządu ~brawa dla rządu (Gość)17.03.2015 23:04

i jak tu młodych zatrzymać w tym kraju? jeżeli nic im nie wolno...

50

mom ~mom (Gość)06.05.2016 09:59

Jak nie wiadomo o co chodzi z zezwoleniami to należy szukać dojścia w Architekturze U.M. Tam wydają wszystkie zezwolenia nawet takie jak budowa ogrodzenia w krawędzi jezdni przy ul. Frycza-Modrzewskiego - Źródlana. A gdy dojdzie do katastrofy drogowej, Pan Architekt Miasta Janusz jakiś tam, powie; to nie ja ! !
Decyzje wydaje w imienia Prezydenta Miasta P.T.

20

martens ~martens (Gość)23.08.2013 20:14

"Rozpacz" napisał(a):
Dziś z żoną pełni zapału do budowy upragnionego domu byliśmy złożyć wniosek o Warunki Zabudowy.Pierwsze pytanie i uderzenie o beton:NIC TAM NIE POSTAWICIE!!! Działka po rodzicach przy starym domu a my nie możemy się tam budować.Wcześniej sprawdzałem jaki dom można tam budować(kąt nachylenia dachu itp)ale nigdzie nie znalazłem że ustawa się zmieniła z końcem maja.Nikt tego nie nagłaśniał,nie informował.ważniejsze w mediach były związki partnerskie, kibole,politycy a nie zwykły człowiek który chce mieszkać w swoim domu.Dlaczego pytam? Żal i rozpacz naprawdę.

a miało być tak pięknie,zielona wyspa.
Następnym razem głosuj na lemingów i chłopów z PSL-u.

10

kik ~kik (Gość)03.10.2016 17:42

u mnie powstaje ładne osiedle ale juz nie mozna budowac bo klasa3

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat