Jeszcze trochę a mało który tu pociąg się zatrzyma to po co informacja :(((
Na jaką partię zagłosujesz? Weź udział w sondzie. www.tnij.org/rslw
Co ty mówisz? Piotrków świetnie się rozwija. Ciągle inwestuje. Nie widzisz ile dróg i budynków zmodernizowano w ostatnim czasie? A będzie jeszcze lepiej.
No właśnie nie widzę!Chyba że mam patrzeć przez różowe okulary :)))
hehe. rozwija. przejawem tego "rozwoju" jest spadająca liczba mieszkańców.
byłem tam wczoraj.i co? z 3 kas jedna czynna, co ciekawe tylko przy jednej była 'aparatura głośnomówiąca' i tabliczka z godzinami otwarcia.2 pozostałe okienka postawiono dla picu czy po prostu gonił terminy i trzeba było otwierać dworzec?
w kącie ponuro stoi jakiś multimedialny badziew informacyjny który nawet nie jest podłączony do prądu a jeden z tych 'wyświetlaczy' (dublujący informacje z rozkładów, super bajer) mrugał na czerwono i zielono.
ja dziękuję za taki remont.
a bezdomni już się tam ponownie rozbili??? Wali moczem jak kiedyś???
Według GUS-u (http://www.stat.gov.pl/gus/5840_13211_PLK_HTML.htm) 31.12.2012 Piotrków Trybunalski miał 76505 mieszkańców.
Co wy chcecie wazne ze teraz tez dworzec jakos wyglada przynajmniej a nie jak wczesniej.
heh ja nie pamiętam, żeby kiedykolwiek była tam informacja.. z resztą uważam, że nie jest konieczna i zgadzam się z tym co mówi ta Pani rzecznik.. po co na dworcu w Piotrkowie więcej kas?? Jedna w zupełności wystarczy, a biletomat byłby dobrym rozwiązaniem :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!