Nie daleko Piastowskiej na ul.3-go Maja jest co prawda listonosz tylko mu się nie chce na górę wchodzić i awiza z ZUS-u czy inne polecone w skrzynce zostawia a wiem bo siedzę w domu.:(
Tatuś chyba nie zdaje sobie sprawy że zamiatajac sprawe pod dywan krzywdzi syna. Nie tak ratuje się dzici od nałogu, przecież w końcu odejdzie pan naczelnik na emeryturę a syn obudzi się z ręką w nocniku.
To jest syn naczelnika poczty w Piotrkowie. Tatuś go obroni nie po raz pierwszy i nie ostatni
.....Panie w okienkach - chyba mają za zadanie obronę tego Pana, kierownicy zmiany na poczcie są bardzo opryskliwi -osobiście dwa razy mnie ten listonosz przepraszał - na tym miało polegać - jego dyscyplinowanie.... które nic nie dają !!!!W zeszłym tygodniu bezczelnie zadzwonił domofonem i wrzucił awizo z przed tygodnia - od jednego z pracowników poczty w Piotrkowie uzyskałam informację, że skargi trzeba pisać, przez stronę internetową ( reklamacje) wtedy trafiają do właściwych osób, a nie są zamiatane pod dywan - właśnie tak zrobiłam...!!!!.
Zapewne to jest ten sam Pan listonosz,który miał rejon ulicy Szkolnej w ubiegłym roku.Nawet będąc w domu zostawiane były awiza i to po 2-3.
I to jest Polska właśnie - uczciwi i chętni do pracy siedzą na bezrobociu, a leserzy i olewatorzy zatrudniani są po znajomościach i w dodatku są nie do zwolnienia. Cóż, tam gdzie państwowe posadki, tam kolesiostwo i nepotyzm. Przy wolnej konkurencji i na zupełnie wolnym rynku dla takich chwastów miejsca by nie było. Ale wolnego rynku nie mamy, bo jest ku temu zbyt wielki opór w społeczeństwie, na co dowodem są wyniki każdych kolejnych wyborów.
To ze poleconych nie przynosi to nic. Nie ma nawet szans żeby zwykły list trafił do skrzynki, widokówki także chyba są wyrzucane do kosza. To ze jest sie synem naczelnika to nie upoważnia do takiego olewania swojej pracy, nie pracujesz to szukaj innego zajęcia.
A mi nosi rentę i żonie i jest oki jeszcze 10 dostaje bo wcześniej załatwi przed terminem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!