metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zatroskany ~zatroskany (Gość)20.12.2020 17:25

Jak ja patrzę na to rozwydrzenie, to z troską i zaniepokojeniem patrzę na dalsze losy Polski i całego świata. Tylko dobry Pan Bóg może powstrzymać działania SZATANA który ich opętał.

91

śzżak ~śzżak (Gość)20.12.2020 17:10

Tak,był taki czas kiedy pani Anita wstydziła się że jest z Piotrkowa.....

70

nie do przełknięcia ~nie do przełknięcia (Gość)20.12.2020 08:40

Ze światem "artystycznym" najczęściej jest tak, że dopóki mówi nie swoim językiem daje się tego słuchać. Kiedy zaczynają mówić z głowy, wtedy okazuje się, że najczęściej jest to intelektualny ugór. I jeszcze na dodatek "przelać szalę goryczy" Bareja wiecznie żywy.

130

politolog ~politolog (Gość)20.12.2020 12:46

XXI wiek, w Polsce mamy demokracje, a na tym portalu panuje cenzura. Nie podoba się, że piszę prawdę. Szkoda słów. Pan Bóg osądzi każdego za te dobre i złe rzeczy. Pamiętajmy o tym.

60

ufo ~ufo (Gość)20.12.2020 12:53

To postacie z innej cywilizacji.

60

gość_ck ~gość_ck (Gość)19.12.2020 10:21

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

183

gość_autor_nieznany ~gość_autor_nieznany (Gość)20.12.2020 09:26

Już nie mogę słuchać o tych protestach kobiet. Nie popieram.

116

riski ~riski (Gość)19.12.2020 21:01

nie rozumiem jak można zezwolić na zamieszczanie tak mściwych i nienawistnych komentarzy w stosunku do wokalistki, która zapisała się w historii polskiej muzyki pop, która zawsze chętnie przyjeżdżała do rodzinnego miasta itp. brakuje wam odsłon? kręcą was komentarze troglodytow? czy zawsze trzeba tu wjeżdżać z prawnikiem aby jeden czy drugi administrator zrozumiał że tak nie można robić? powinniście być wzorem dla innych i jeśli wypowiedzi czytelników są jakie są to je po prostu natychmiast kasować, a nie pozwalać żeby inny troglodyci komentowali wpisy troglodytow

83

gość_gość ~gość_gość (Gość)19.12.2020 20:54

A jeszcze najlepsze że to towarzystwo popiera 5 dla zwierząt Jarka !!!!!!!!!

62

jeż Jerzy ~jeż Jerzy (Gość)19.12.2020 18:30

Lipnicka zaczyna wyglądem prezydentową przypominać. A może to tylko ja mam takie wrażenie?
Najbardziej mnie zastanawia, że akurat to orzeczenie TK wywołało taki oddźwięk i manifestacje. Przecież o wiele ważniejsze rzeczy aż takich emocji w społeczeństwie nie budzą! Iluż to kobiet tak naprawdę dotyczy problem? Przecież nie wszystkich! Odliczcie te w wieku nierozrodczym i młode, ale bezpłodne - jest ich łącznie zdecydowana większość! Z pozostałych też nie wszystkie decydują się na posiadanie dziecka, a te które się zdecydują rodzą zazwyczaj zdrowe dzieci. Problem w istocie dotyczy ułamka promila wszystkich kobiet. Wiem, że dla tego ułamka jest to czasem życiowa tragedia, ale nie zmienia to faktu, że problem dotyczy stosunkowo niewielkiej liczby kobiet.
Dla odmiany koronaterror dotyczy wszystkich! I co? Ano nic. Na manifestacjach pojawiały się stosunkowo niewielkie grupy ludzi. Dlaczego? Przecież przez ten koronaterror nikt w tym kraju nie może żyć normalnie! Przedsiębiorcom zamyka się biznesy doprowadzając do bankructw i samobójstw, milionom uczniów zniszczono system edukacji, przed wszystkimi "niecovidowcami" zamknięto dostęp do służby zdrowia! I wszystkim każe się nosić szmaty na gębie, trzymać dystans od innych. Już planuje się godziny policyjne i kolejne obostrzenia po to aby wszystkich "przekonać" do zaszczepienia. W imię czego właściwie? Sezonu grypowego jaki jest immanentną częścią każdego roku? Dlaczego w tej kwestii te wszystkie baby nie demonstrują z hasłami "Moje ciało, moja sprawa!"? To tylko w kwestii ciąży chcą móc decydować o swoim ciele, a w kwestii szczepień, swobodnego poruszania i swobody zwykłego oddychania już nie? To już przestało być istotne? Czy tym babom nie przeszkadza, że w pewnych godzinach nie mogą zwyczajnie zrobić zakupów o ile nie mają co najmniej 60 lat? To ich nie drażni? Stare prukwy, których groźba zaciążenia przestała dotyczyć 40 lat temu, na tych babskich spędach można było wypatrzyć. A nie przeszkadza im jakoś, że przez szmatę na gębie ledwo zipią idąc ulicą, albo że dostać się do lekarza nie mogą.
Tak nawiasem mówiąc w kwestii ciąży hasło "Moje ciało, moja sprawa!" jest naciągane, bo ciało dziecka nie jest ciałem kobiety, a tylko czasowo w ciele kobiety przebywa. Gdyby nie było badań prenatalnych, to nie byłoby w ogóle dyskusji, bo każde dziecko byłoby niespodzianką.
Czy ten świat już do reszty zwariował?

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat