metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_cała prawda ~gość_cała prawda (Gość)24.12.2020 06:41

Piotrkowianie ile trzeba było zjeść śniegu by popierać i głosować na PiS?..gdyby nasi rodzice i dziadkowie mieli więcej wyobraźni PiS już by nie rządził....sami zgotowaliśmy sobie taki los

00

gość_maja ~gość_maja (Gość)22.12.2020 20:42

Smutna ta Anita. A na komentarze sama za pracowała. I dalej pracuje... dla strajku wulgarnych kobiet.

10

gość_gość ~gość_gość (Gość)20.12.2020 21:54

Tak się składa, że bardzo dobrze znam wspaniałych rodziców pani Anity, którzy w komfortowych warunkach wychowywali swoją córkę, aby osiągnęła jakieś konkretne sukcesy w życiu. Ich pragnienia się spełniły, czego dowodem jest jej kariera. Dziwię się jednak jej poglądom, ponieważ nikt jej w karierze nie przeszkadzał i nie przeszkadza, a jednak mimo to psioczy na obecny rząd. Skoro coś w życiu nie poszło jak by chciała, to niech ma pretensje sama do siebie, a nie zrzuca winę na innych ludzi, którzy są niewinni w jej problemach. Pozdrawiam serdecznie Redakcję i Internautów.

70

gość_nbsbhshsh ~gość_nbsbhshsh (Gość)22.12.2020 01:03

Aż mnie śmieszy to jak małe piotrkowiaczki mają ból rzyci o to że Pani Anita powiedziała skąd pochodzi. Macie jakieś kompleksy? A szambo od góry do dołu jest wylewane na kogokolwiek kto się stąd wyrwie, osiągnie sukces, czy nawet drużyna w ręczną wygra. Piotrków to Zagłębie polskich kompleksów. Amen

02

gość_gg ~gość_gg (Gość)21.12.2020 16:49

Ooo. Przypomniała sobie skąd pochodzi? Zdumiewające.

40

cz ~cz (Gość)20.12.2020 17:03

,,jak nam się żyje w tym kraju od jakiegoś czasu"Nareszcie bardzo dobrze mimo pandemii.Teraz wiem że rząd dba o nas Polaków nie tak jak wcześniej

123

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)20.12.2020 21:30

Pani Lipnickiej już dziękujemy niech sobie robi karierę w duuuzej Warszawie nie jest miasteczkiem fajnie tak przyjechać pobiadolic i wyjechać.Czy pani promowała jakoś swoje miasto bo jak narazie to pani się za nie wstydzi.

60

śzżak ~śzżak (Gość)20.12.2020 17:15

Gdzie mój komentarz- zawierał smutną prawdę o tym że ta pani wstydziła się Piotrkowa.

93

gość_jarek (kawaler) ~gość_jarek (kawaler) (Gość)19.12.2020 16:42

Ciekawe czy epiotrków opublikowało by artykuł jeśli Anita by poparła obecny rząd w sprawie aborcji.

152

gość_gość777 ~gość_gość777 (Gość)20.12.2020 18:07

ALE Mi Sie Wydaje, Że Ta pani Wstydziła się,że jest z Piotrkowa. A teraz Co? wielka piotrowianka.śmieszne to wszystko

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat