metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cieciorka cieciorkaranga04.01.2012 10:55

"ares1" napisał(a):
Ale ja pisałem o Tobie bo siedzisz i klepiesz w klawiaturę :)

Przecież mam mnóstwo czasu na wszystko, jako stara panna, bez zainteresowań i obowiązków, otoczona jedynie tabunem kotów ;D

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.01.2012 10:57

"cieciorka" napisał(a):
Przecież mam mnóstwo czasu na wszystko, jako stara panna, bez zainteresowań i obowiązków, otoczona jedynie tabunem kotów ;D

:)))

00

cieciorka cieciorkaranga04.01.2012 11:13

"ares1" napisał(a):
"cieciorka" napisał(a):
:)))

a nie!! przepraszam ;D pogubiłam się... jestem emerytowaną nauczycielką języka polskiego, z dwójką dorosłych dzieci, syndromem pustego gniazda, a oprócz kotów i nadmiaru czasu, mam jeszcze psa, za którego nie płacę podatku, ale sprzątam kupy ;D ... tak, taka jest ostatnia (niekoniecznie ostateczna) wersja

00

Ewa ~Ewa (Gość)04.01.2012 17:16

domowa hodowla prowadzona przez matkę i córkę :( Szok!
http://lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,10910569.html?i=0

00

majka ~majka (Gość)06.01.2012 16:15

ale się zrobiło głośno w tym temacie :) Super! bardzo mnie to cieszy... może dogonimy cywilizację...

00

Kocia_Mama_PT ~Kocia_Mama_PT (Gość)07.01.2012 10:00

"majka" napisał(a):
ale się zrobiło głośno w tym temacie :) Super! bardzo mnie to cieszy... może dogonimy cywilizację...

Częściowo za sprawą nowej ustawy :) nas też to cieszy :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat