metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
były Pisowiec ~były Pisowiec (Gość)przedwczoraj, 19:44

8 lat na to mieliście koniec piadolenia.Ja już na was nigdy nie zagłosuje 2 razy mnie i moją rodzinę oszukaliście.Z resztą wyniki wyborów na Prezydenta da wam dużo do myślenia i widmo ogromnej porażki w następnych wyborach.Nawet przed sądami jak tchórze uciekacie.Ja też mogę powiedzieć ,że są one niekonstytucyjne i każdy bandzior się tej wersji będzie trzymał.A szkoda bo miałem w was nadzieje.A tu nic tylko kasa kasa i kasa.I to nie moja ręka jak złapali.Wstyd mi tylko przed moją rodziną bo się przez was z nimi pokłóciłem.Żegnajcie na zawsze obłudnicy.

168

na chłodno ~na chłodno (Gość)przedwczoraj, 20:24

8 lat mieli i zadłużyli nas na setki miliardów i jeszcze nazamawiali przepłaconego złomu z USA na który będziemy tyrać przez następne dziesięciolecia i jeszcze kodów nie mamy więc sami bez zgody użyć nie będziemy mogli. Dodatkowo oddali złoża polskiej miedzi tym za oceanem. Odcięli nas od taniej energii ze wschodu i teraz to dopiero odczujemy zapaść w gospodarce. Skłócali nas ze wszystkimi, a w kraju napuszczali jednych na drugich. Lotos oddali za śmieszne pieniądze. Wystarczy.

94

III Wojna ~III Wojna (Gość)przedwczoraj, 18:03

Rafał - Tęczowy klimatysta od płonącej ziemi, Karol - Grzegorz Rasiak polskiej polityki,
Szymek - Elokwentna laleczka Chucky (pacynka Donia), Proszę Zagłosujcie na Sławomira, chłopak przynajmniej do kampanii się przyłożył i na podatkach się zna

816

Do klasy próżniaczej ~Do klasy próżniaczej (Gość)przedwczoraj, 20:17

Nie chce mi się z wami gadać !!!!!!

50

Leon ~Leon (Gość)przedwczoraj, 18:14

O Antek śmigło i milczanoska ,ale tłumy zgromadzili no no, Piotrków chyba zaczyna przeglądać na oczy i nie poleci tłumnie na pisora głosować tak jak to dawniej bywało.

204

Wujek Wojtek ~Wujek Wojtek (Gość)przedwczoraj, 20:14

Konkretne propozycje dla Polski. Nie to co ogólniki u pozostałych.
Druga tura bez Bążura!

45

Mikołaj ~Mikołaj (Gość)przedwczoraj, 19:41

Macierewicz zawsze sobie przypomina o Piotrkowie jak wybory się zbliżają. Tym panom już dziękujemy.

135

gość ? ~gość ? (Gość)przedwczoraj, 19:05

Czego oni tu szukają.

154

Karolek& Rafałek ~Karolek& Rafałek (Gość)przedwczoraj, 19:10

Mam nadzieję że te wybory zakończą PO-PIS i Rafałek Bonjour jak i koks Karolek odpadną w wyborach prezydenckich.

62

Kukła z pałacu ~Kukła z pałacu (Gość)przedwczoraj, 19:10

Antoni gdzie obiecana S12???

134

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat