8 lat na to mieliście koniec piadolenia.Ja już na was nigdy nie zagłosuje 2 razy mnie i moją rodzinę oszukaliście.Z resztą wyniki wyborów na Prezydenta da wam dużo do myślenia i widmo ogromnej porażki w następnych wyborach.Nawet przed sądami jak tchórze uciekacie.Ja też mogę powiedzieć ,że są one niekonstytucyjne i każdy bandzior się tej wersji będzie trzymał.A szkoda bo miałem w was nadzieje.A tu nic tylko kasa kasa i kasa.I to nie moja ręka jak złapali.Wstyd mi tylko przed moją rodziną bo się przez was z nimi pokłóciłem.Żegnajcie na zawsze obłudnicy.
8 lat mieli i zadłużyli nas na setki miliardów i jeszcze nazamawiali przepłaconego złomu z USA na który będziemy tyrać przez następne dziesięciolecia i jeszcze kodów nie mamy więc sami bez zgody użyć nie będziemy mogli. Dodatkowo oddali złoża polskiej miedzi tym za oceanem. Odcięli nas od taniej energii ze wschodu i teraz to dopiero odczujemy zapaść w gospodarce. Skłócali nas ze wszystkimi, a w kraju napuszczali jednych na drugich. Lotos oddali za śmieszne pieniądze. Wystarczy.
Rafał - Tęczowy klimatysta od płonącej ziemi, Karol - Grzegorz Rasiak polskiej polityki,
Szymek - Elokwentna laleczka Chucky (pacynka Donia), Proszę Zagłosujcie na Sławomira, chłopak przynajmniej do kampanii się przyłożył i na podatkach się zna
O Antek śmigło i milczanoska ,ale tłumy zgromadzili no no, Piotrków chyba zaczyna przeglądać na oczy i nie poleci tłumnie na pisora głosować tak jak to dawniej bywało.
Konkretne propozycje dla Polski. Nie to co ogólniki u pozostałych.
Druga tura bez Bążura!
Macierewicz zawsze sobie przypomina o Piotrkowie jak wybory się zbliżają. Tym panom już dziękujemy.
Mam nadzieję że te wybory zakończą PO-PIS i Rafałek Bonjour jak i koks Karolek odpadną w wyborach prezydenckich.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!