Należy dodać następne - kara więzienia za aborcję w jakimkolwiek wypadku, zakaz studiowania przez kobiety, bykowe dla singli, wyjście z NATO i UE, odmowa zatrudniania nie-katolików w administracji publicznej. To ukradkiem głosiliście przez 8 lat i tak naprawdę tego chcecie. A kandydat obatelski ma związki ze światem neonazistów i sutenerów - takiego prezydenta chcemy? Podane 21 postulatów to kpina - mieliście bite 8 lat mając całość władzy w państwie na zrobienie każdej z tych rzeczy, nie zrobiliście nic. Nie ośmieszajcie sie, drugi raz ludzie na wyrób dudopodony się nie nabiorą.
Na miejscu tego chłopaka, spaliłbym się ze wstydu i nie pokazywał się w szkole... dziwić się potem że tak wielu nastolatków popełnia samobójstwa..
Największą zarazą dla Mojego Domu Polska to przestępczą organizacją PiS i jej dyktator Kaczyński oraz zwolennicy ciemnogrodu
Jeżeli prezydent może obniżyć cenę energii o aż 1/3 to czemu do tej pory nie zrobił tego Duda ???
21 punktów Macierewicz i spółka, same kłamstwa, jakim trzeba być głupim człowiekiem żeby wierzyć co mówią
A dlaczego własne M w końcu a nie na początku? Ktoś to chyba przeoczył albo celowo zrobił taką wredna robotę.
Macierewicz i ta reszta , no już lepszego kina nie ma , cyrk na kółkach
8 lat na to mieliście koniec piadolenia.Ja już na was nigdy nie zagłosuje 2 razy mnie i moją rodzinę oszukaliście.Z resztą wyniki wyborów na Prezydenta da wam dużo do myślenia i widmo ogromnej porażki w następnych wyborach.Nawet przed sądami jak tchórze uciekacie.Ja też mogę powiedzieć ,że są one niekonstytucyjne i każdy bandzior się tej wersji będzie trzymał.A szkoda bo miałem w was nadzieje.A tu nic tylko kasa kasa i kasa.I to nie moja ręka jak złapali.Wstyd mi tylko przed moją rodziną bo się przez was z nimi pokłóciłem.Żegnajcie na zawsze obłudnicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!