"Za realizację tej inwestycji gmina Moszczenica otrzymała tytuł najbardziej innowacyjnej gminy w Polsce." - zgadza się!!! W 2011 ROKU!!! I dziwnym zbiegiem okoliczności, zaraz jak nowy wójt zasiadł na stanowisku. Przypadek?
To się u nas dzieje. Nie wiedziałam że taki projekt gmina zrobiła. W sumie to mało o tym mówili ale chwała źe komuś się chciało
Optymizmu ludzie więcej. Gminy zrobiły dla Was coś dobrego i to za kupę kasy z unii. Szkoda tylko że nie moja Wola Krzysztoporska. Szacunek dla Moszczenica.
512 Kb/s to prędkość internetu dla wszystkich mieszkańców. Osoby, które otrzymają notebooki mają łącza o przepustowości 3 Mb/s. Areo2 także świadczy usługę o szybkości 512 Kb/s ale niestety w Moszczenicy sieci GSM nie mają zbyt dobrego zasięgu. Szkoły mają zabójczą prędkość 1 Gb/s. To jest zabójcza prędkość.
Zawsze służę pomocą i chętnie odpowiem na Państwa pytania, tylko proszę nie pisać kłamstw i głupot
pozdrawiam
Marcin Korytkowski
Jeżeli łącze o przepustowości 1Gb/s w szkole to za mało to uprzejmie proszę o informację jakie ono powinno być.
514 osób otrzymało realne łącze 3 Mb/s to także dużo. Pozostali mieszkańcy otrzymali 512 Kb/s ale jest to wynik uregulowań prawnych- zachęcam do przejrzenia stron UKE nie zaś możliwości technicznych wybudowanej infrastruktury.
W podanej przez Pana kwocie są stacje bazowe, światłowody zakopane w ziemi łączące wszystkie szkoły i urzędy, serwery i ich oprogramowanie. Mam tylko nadzieję, że nie pracuje Pan w żadnej firmie na stanowisku kierowniczym bo to źle może skończyć się dla tego przedsiębiorstwa...
Wystarczy, że kundli przybywa...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!