Szanowny Gościu Szukałem/Nie znalazłem...szukaj dalej,czego tam sobie szukasz..,ale pozwól tym, co sobie sami już znaleźli cieszyś się tym. Jeśli Marcin Korytkowski i kilka innych osób zaagnażowanych w ten projekt znaleźli taki sposób na życie, aby robić coś dobrego dla innych, to chyba powinno sie to z szacunkiem zauważyć i zwyczajnie po ludzku pogratulować takiej postawy. ale to racej byloby NIEzwyczajne - te wszystkie "tadki", "sklejvy" i inne przyklejone do klawiatury osobstości to tylko żałosne nieroby (oj, przepraszam, Pan sklejv...gra w tenisa:) , I proszę przyjąć do swojej wiadomości, że ten Chłopak naprawdę robił to wszystko dla innych za darmo!!KROPKA
Jak już wcześniej pisałem, odwalono kawał dobrej roboty. A ludzie którzy ciągle krytykują widocznie nie mają bladego pojęcia do czego taką infrastrukturę można wykorzystać i co ona daje dla gmin. Koszy są generowane tak czy siak, a za pomocą nowej struktury można je sporo obniżyć. Najlepiej jest ponarzekać i krytykować. Nawet gdyby projekt został zrealizowany za pieniądze z podatków to i tak byłby to sukces? Wolę żeby zostały wydane w ten sposób niż na jakieś pierdoły niczego nie wnoszące w życie gminy. A tutaj całą sumę wyłożyła Unia, czego chcieć więcej? Ludzie narzekają i będą narzekać szkoda zwracać na takich uwagę. Nie jestem mieszkańcem gminy Moszczenica ale jak widzę jakie prowadzone są w niej działania to aż miło się robi.
Czy ten ogólnodostępny internet już działa? Jeżeli nie to kiedy będzie działał i na jakich zasadach będzie można z niego korzystać? Gdzieś w komentarzach wyczytałem coś o zakładaniu kont użytkownikom...
Nauczcie się, że nie ma czegoś takiego jak darmowy Internet. On może być ewentualnie bezpłatny(czyli opłacany przez urzędników z pieniędzy podatników).
Narazie super,a za kilka lat nie będzie stać gminy na utrzymanie i naprawianie awarii tego super nowoczesnego i bardzo szybkiego internetu.A oczywiście darmowy to on jest tylko z nazwy bo wszyscy mieszkańcy za niego płaca z podatków
brawo Panie Piekarek - Moszczenica wreszcie górą , po tylu zmarnowanych latach
Wójt Moszczenicy to rodowity piotrkowianin! Potem przeniósł się do tej gminy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!