Jak już wcześniej pisałem, odwalono kawał dobrej roboty. A ludzie którzy ciągle krytykują widocznie nie mają bladego pojęcia do czego taką infrastrukturę można wykorzystać i co ona daje dla gmin. Koszy są generowane tak czy siak, a za pomocą nowej struktury można je sporo obniżyć. Najlepiej jest ponarzekać i krytykować. Nawet gdyby projekt został zrealizowany za pieniądze z podatków to i tak byłby to sukces? Wolę żeby zostały wydane w ten sposób niż na jakieś pierdoły niczego nie wnoszące w życie gminy. A tutaj całą sumę wyłożyła Unia, czego chcieć więcej? Ludzie narzekają i będą narzekać szkoda zwracać na takich uwagę. Nie jestem mieszkańcem gminy Moszczenica ale jak widzę jakie prowadzone są w niej działania to aż miło się robi.
Czy ten ogólnodostępny internet już działa? Jeżeli nie to kiedy będzie działał i na jakich zasadach będzie można z niego korzystać? Gdzieś w komentarzach wyczytałem coś o zakładaniu kont użytkownikom...
Nauczcie się, że nie ma czegoś takiego jak darmowy Internet. On może być ewentualnie bezpłatny(czyli opłacany przez urzędników z pieniędzy podatników).
Narazie super,a za kilka lat nie będzie stać gminy na utrzymanie i naprawianie awarii tego super nowoczesnego i bardzo szybkiego internetu.A oczywiście darmowy to on jest tylko z nazwy bo wszyscy mieszkańcy za niego płaca z podatków
brawo Panie Piekarek - Moszczenica wreszcie górą , po tylu zmarnowanych latach
Wójt Moszczenicy to rodowity piotrkowianin! Potem przeniósł się do tej gminy
Narazie super,a za kilka lat nie będzie stać gminy na utrzymanie i naprawianie awarii tego super nowoczesnego i bardzo szybkiego internetu.A oczywiście darmowy to on jest tylko z nazwy bo wszyscy mieszkańcy za niego płaca z podatków
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!