To się u nas dzieje. Nie wiedziałam że taki projekt gmina zrobiła. W sumie to mało o tym mówili ale chwała źe komuś się chciało
Optymizmu ludzie więcej. Gminy zrobiły dla Was coś dobrego i to za kupę kasy z unii. Szkoda tylko że nie moja Wola Krzysztoporska. Szacunek dla Moszczenica.
512 Kb/s to prędkość internetu dla wszystkich mieszkańców. Osoby, które otrzymają notebooki mają łącza o przepustowości 3 Mb/s. Areo2 także świadczy usługę o szybkości 512 Kb/s ale niestety w Moszczenicy sieci GSM nie mają zbyt dobrego zasięgu. Szkoły mają zabójczą prędkość 1 Gb/s. To jest zabójcza prędkość.
Zawsze służę pomocą i chętnie odpowiem na Państwa pytania, tylko proszę nie pisać kłamstw i głupot
pozdrawiam
Marcin Korytkowski
Jeżeli łącze o przepustowości 1Gb/s w szkole to za mało to uprzejmie proszę o informację jakie ono powinno być.
514 osób otrzymało realne łącze 3 Mb/s to także dużo. Pozostali mieszkańcy otrzymali 512 Kb/s ale jest to wynik uregulowań prawnych- zachęcam do przejrzenia stron UKE nie zaś możliwości technicznych wybudowanej infrastruktury.
W podanej przez Pana kwocie są stacje bazowe, światłowody zakopane w ziemi łączące wszystkie szkoły i urzędy, serwery i ich oprogramowanie. Mam tylko nadzieję, że nie pracuje Pan w żadnej firmie na stanowisku kierowniczym bo to źle może skończyć się dla tego przedsiębiorstwa...
Wystarczy, że kundli przybywa...
jakie 12 MLN ?? w przetargu zaoferowano kwotę ok 9 mln.
Ładne halo !
http://www.moszczenica.bipst.pl/index.php?grupa=511602
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!