Panie Dyrektorze SP 16 moje dzieci chodzą do tej szkoły i nie życzę sobie ją jak i większość rodziców aby ta pani z prawej która pluje na wiarę, święta i rodzinę była tam pedagogiem czy Pan coś z nią zrobi czy sprawę trzeba zgłosić do kuratorium oświaty? Na dodatek są tam 14 letnie dzieci - pewnie za namową tej pani, co może warto zgłosić to do prokuratury?
Ta w czerwonym to niedawno swoje dziecko do I Komunii prowadziła, a teraz kościół do manifestowania taniej kariery?
Zabraniacie zabijania zwierząt a walczycie o prawo zabijania ludzi ??
Pod sejm a nie cyrki pod kościołem. Co ma kościół do tego. Kościół uchwalił ustawę?
Ta dziewczynka co to się modli o prawa kobiet, bidula, nie wie że powinna wejść do Kościoła, a nie tylko trzymać kartkę, że się modli.
Jaki jest związek między Kościołem, a orzeczeniem Trybunału Konstytucyjnego w sytuacji kiedy Kościół jest oddzielony od państwa ?
Rozgrzane lewactwo i dzieciaki z mlekiem pod nosem. Ciekawe na jak długo wystarczy energii, czy też tak jak przy poprzednich protestach, do pierwszego deszczu ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!