Mam pytanie do tych młodych pań dziewczyn tak łatwo wam się mówi o życiu dzieci które nie mogą się bronić. A co będzie jak wy zachorujecie nieuleczalnie należy was zabić, eutanazja,
Im wolno manifestować wszędzie w dzień i w noc, na ulicach, rynkach i pod kościołami i tłumnie, a wczorajsza manifestacja w W-wie w obronie PRZYSZŁOŚCI pokoleń dzieci i wnuków, została zgazowana przez policję europejską, byli Włosi, Czeczeni, Ukraińcy w jej szeregach.
10 listopada 2020 r. zwolany będzie kongres zjednoczeniowy Konfederacji i PiS.
Ma powstać nową partią pod nazwą Chrześcijańską Unią Jedności. Uroczystości inaugurayjne odbędą się 11 listopada w Toruniu.
Nie tak dawno czternastoletnie Julki stały z napisami "Zniszcz mi Pusie, nie planetę". Są już efekty: "Aborcja jest Ok". Co następne? O to zadbają pedagodzy szkolni...
A i jeszcze jedno. Pis ładnie Polaków rozgrywa. Dzielić i skłócać! A gdzie respiratory i łożka? Koronawirus już niegroźny? Bedziemy się spierać na poglądy w tak trudnej moralnie kwestii, wyrzygiwać sobie nawzajem co o sobie wzajemnie myślimy, a nieudolność rządu w pandemii schodzi na drugi plan. Brawo Pis, świetna ruska strategia!!
Brawo młodzi Piotrkowianie i Piotrkowianki. Państwo jest świeckie, wara ePiSkopatowi i rządzącym od czynienia z nas państwa wyznaniowego opartego na zasadach jednej z religii. Nie odpuszczajmy, presja będzie mieć sens - jeśli się nie wycofają to upadną.
Nie życzę sobie aby pani zakłócała obrzędy kościelne skoro nauka jest zdalna to zabrać jej pensję ze szkoły i przestanie malkontentka buntować nieletnich i zajmie się domem a nie maceniem na każdym kroku. Pensja dla niej idzie z moich podatków a czego ona teraz dzieci uczy
Jak księża, zakonnice pomagają przy braku personelu w szpitalach.A tacy miłosierni.
od mojego Kościoła Katolickiego z tymi hasłami wara !! stwórzcie sobie jakiś kościół wg waszych haseł i żyjcie w pokoju. Kościół ma prawo kanoniczne a państwo swój porządek prawny - za młodzi żeby to rozumieć? nie wierzysz w Ewangelię twój wybór - ale nie depcz tego co dla innych święte. znajdź sobie inny aeropag.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!