pis zatracił instynkt i idzie do zagłady ,oszukali górników ,rolników ,energetyków ,ustaw covit i jeszcze /ruszyli/ kobiety ,,,,, mam poglądy prawicowe ale to co zrobili z kobietami to świństwo i musi być ukarane ,szkoda tylko że za to zapłaci kościół i wierni /my/ ruszyli coś z czym wygrać sie nie da /kobiety/
Z moich i wielu milionów innych podatników utrzymywany jest rząd, sejm, senat, policja, wojsko, nauczyciele, służby . Rządzący zamiast wydawać pieniądze zgodnie z ich przeznaczeniem, wydają na swoje partyjne interesy, m. in. wspierając kościół. Dlatego ludzie mają prawo manifestować swoje zdanie przed kościołami, a nawet w tych kościołach, bo przecież kościoły utrzymywane są z naszych podatków. Protestujcie ludzie kochani, bo nie ma nic gorszego niż przymierze tronu z kościołem. Oni porozumieli się przeciwko nam, zwykłym ludziom. Robią co im się żywnie podoba nie zważając na potrzeby i zdanie ludzi. Gość poniżej pisze o żenujących tabliczkach. Uważam, że gościu nawet nie wiesz o co walczą teraz Polki i Polacy bo twój rozum nie obejmuje tego zła, którego właśnie doświadczamy przez Kaczyńskiego i kościół.
Jak juz pogonia tych pisowskich i katolickich oszolomow to ze szczescia sie upije.Biedna ta Polska,ciagle rzadza nia przestepcy albo psychopaci.
Jestem ciekaw ile tych młodych osób stanie przed ołtarzem żeby zawrzeć małżeństwo ?Czy kiedy kolwiek przyznają się , że nachodziły kościoły ?
Obronimy Polskie Kościoły. Zdziczałe lewicowe bojówki przekroczyły czerwoną linię.
Po raz kolejny lewactwo strzela sobie w kolano...wy się modlicie????????
Do wielkich obrońców kościoła. Pedofilia i pazerność kleru Wam nie przeszkadza???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!