metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
henia ~henia (Gość)04.08.2016 09:19

Jeśli już jest wiadomo , że była sława to wtedy ludzie chcą pomagać ? Pełno jest takich osób bezdomnych z problemami alkoholowymi , którzy zostali kiedyś skrzywdzeni I nikt o nich nie myśli . Zaproponujcie pokój takiej osobie . :)

51

Magdalenaaaaaa ~Magdalenaaaaaa (Gość)04.08.2016 10:26

Mamy wersję kobiety, że córki ją wyrzuciły i się nie interesują. Ale popadając w chorobę alkoholową mogła sama do tego doprowadzić. Niestety.

81

świąteczny bigos ~świąteczny bigos (Gość)04.08.2016 10:56

Tak Żydokałes dba o swoich zawodników czy zawodniczki,Sypniewski itp itd

55

gość ~gość (Gość)04.08.2016 11:54

Przykro mi, ale Pani historia mnie nie przekonuje.

121

assa ~assa (Gość)04.08.2016 14:52

A gdzie jest teraz w ogole zameldowana?
Na jakis adres musi swiadczenie przychodzic. No chyba ze ZUS wysyla na adres parku!

110

znajomy ~znajomy (Gość)04.08.2016 11:17

Wszyscy poznali wersję Pani J., która nie jest prawdziwa oprócz tej sportowej. Z jakiegoś powodu została sama, niech wyjawi prawdę.

141

MK ~MK (Gość)04.08.2016 16:04

A będziemy mogli poznać historię pasierbic? Ponieważ z pewnością wiele osób zainteresuje historia opowiedziana z ich perspektywy. Straciły ojca, macocha popadła w alkoholizm, z pewnością mają ogromny powód przez który nie chcą pomagać.
Są ośrodki dla alkoholików, gdzie każdy ma szansę walki z nałogiem. Ośrodki zapewniają żywność, odzież, zakwaterowanie i mogą pomóc w znalezieniu pracy. Jeden z nich znajduje się w Dalkowie, jest to stowarzyszenie Panaceum. Jedynym warunkiem przyjęcia jest trzeźwość! Czemu opieka społeczna nie stara się o umieszczenie tam Pani?
Mogę się domyślać na co Pani przeznacza rentę, bo z pewnością inwestuje w alkohol i nawet nie walczy o normalne życie. Nie warto jest się litować nad kimś, kto lituje się nad samym sobą.

89

Tylek ~Tylek (Gość)04.08.2016 16:06

Macie tam u siebie jakieś korektora? To niech popracuje z autorką tekstu.

40

niepieprzyćozaradności ~niepieprzyćozaradności (Gość)04.08.2016 10:32

1020 zł ??? Kiedyś pracując w potężnym koncernie na śmieciówce zarobiłem 800 zł.... Na utrzymaniu 2 małych dzieci i dom...

180

Mariya Fnookievichz ~Mariya Fnookievichz (Gość)04.08.2016 20:58

Hmmm...

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat