Nikt nie chce poznać wersji pasierbic i córki ,a ci pożal się boże dziennikarze niech się najpierw dowiedzą jak było naprawdę a nie wypisują takie bzdury.
nie potraficie odnieść się do sytuacji.podejrzewam,że jesteście ludzmi małego pokroju ,bez pasji,dosfiadczenia i wykształcenia ,to zazdrość czy zrób to SAMO JEŚLI JESTEŚ CZEGOŚ WART
Śmierć trojga najbliższych osób w ciągu roku,do tego wymagania bycia najlepsza w sporcie i idealna matka...niejednego może przerosnąć. Gdzie wtedy byli bliscy? Dzieci chciały,by matka była. Trener,by były wyniki itp.itd. Nikt nie jest nieczułą maszyną.
Współczuję,bo alkohol miał ukoić ból,ale alkohol tez niszczy.
Z całą pewnością postać tragiczna, ale w pewnym sensie tragiczna na własne życzenie. Ta kobieta jest prawie moją rówieśniczką w przedziale wiekowym. Nigdy nie byłem sportowcem ale miałem wielu znajomych i przyjaciół w tym środowisku. Na palcach jednej ręki mogę wyliczyć tych, którym w życiu się powiodło. Większość areny sportowe zamieniała na parkiety dansingów a dalej po równi pochyłej w dół. Znałem olimpijczyka, który z maty stoczył się do rynsztoku, znałem kadrowicza, który wprost z szosy wjechał do więzienia itd., itp. . Wszyscy znaliśmy Kazimierza Deynę, Henryka Średnickiego itd., itp..
Cóż, dziś "gwiazdujesz", jutro wegetujesz, takie uroki życia na tym łez padole. Pani świetnie zdała egzamin ze sportu, ale z życia już nie. Kiedyś sportowe sukcesy, a dziś papierosy, alkohol i wygląd podstarzałego menela płci męskiej. Współczuję jej, ale nikt na siłę jej nie pomoże, sama musi znów poczuć wolę, aby coś zmienić w swoim życiu na lepsze. Nie musi spać w parku, są ośrodki dla bezdomnych, powoli mogłaby wyjść z dołka. Ale wpierw trzeba tego chcieć. Życie jest długie, a sport wyczynowy to tylko epizod w nim. Każdy sportowiec powinien mieć tego świadomość, że po zakończeniu kariery trzeba się będzie odnaleźć w "realnym" życiu. Nie da się żyć dawnymi sukcesami, trzeba umieć dostosować się do wyzwań teraźniejszości.
Życzę tej pani, żeby wyszła z nałogu i się pozbierała. Może teraz, gdy sprawę nagłośniono, znajdzie się gdzieś dla niej praca w charakterze trenerki?
http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/byla-mistrzynia-polski-w-siatkowce-dzisiaj-mieszka-na-ulicy,665240.html
Pierwszego sierpnia był reportaż Faktów. 4-tego artykuł tutaj. Portal zainteresował się tematem, bo podchwycił w tv i potrzebował 3 dni aby dojechać do Radomska i napisać parę zdań...
takim ludziom powinni pomóc sportowcy kluby itd kiedyś grała i dawała wszystko co miała dla innych takim ludziom trza dać pomoc i pamietać onich a nie pomagac tym co robią z kasą co chcą
1020 zł ??? Kiedyś pracując w potężnym koncernie na śmieciówce zarobiłem 800 zł.... Na utrzymaniu 2 małych dzieci i dom...
Macie tam u siebie jakieś korektora? To niech popracuje z autorką tekstu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!