a można tam palić ? bo podobno można i obsługa też pali przy klientach ...mistrzostwo świata normalnie
Zazdrosc widze jakaas desperatka wypisuje glupoty. Bo pewnie nie chca jej obsluzyc z taka twarza. Ja tam bylem nie czekalem dwich miesiecy a dwa tygodnie, Pan Blazej mnie obcial i jjak dla mnie bomba.
Nam pytanie po ile lat macie ze takie głupoty piszecie , ja tam chodzę od ponad roku i żadnego takiego zachowania nie było . Obsługa bardzo miła a Błażej tym bardzie a po za tym zan się na tym co robi zawsze zadowolona wychodzę z salonu
obcinalem się u niego jak jeszcze zaczynał w Kamieński i było widać ten dryg do tego co robił,podziw dla niego za to do czego doszedł swoja prsca alle do starych znajomych moglby odpowiedzieć Część
zapisy..dobre mi! bałagan tam jak nie wiem, obsługa sie tylko kreci i wychodzi na fajki a klijenci czekaja po 4 godziny. bylam i wiecej nie skorzystam. i te chamskie odzywki do klijentow. jak sie jest mmistrzem swiata trzeba iec troche kultury w sobie
Pamiętam jak mnie uczesali na mój własny ślub 13 lat temu,kiedy miał zakład w malej wsi w gminie Łęki Szlacheckie. Szkoda gadać,dobrze,że miał mi kto poprawić włosy bo wstyd było wyjść a jeszcze wszystko się rozwaliło. Nigdy więcej do tego Pana nawet jak by mi zaproszenie przysłał :(
Ci co piszą te negatywne komentarze niech poczytaj co to jest męska fryzura klasyczna i później komentują.Jest mistrzem w tym co robi.Brawo Błażej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!