metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ko.rek ~ko.rek (Gość)20.04.2022 08:27

jak przyjadą fachowcy i będą opierać się o moduły w sposób na zdjęciu to lepiej żeby nie montowali w ogóle :)

50

Lolo ~Lolo (Gość)20.04.2022 08:44

Kto otrzyma?? Bo w Sulejowie to już trzykrotnie wnioski zbierali. Składałem za pierwszym razem bodajże w 2018 roku, ale z tego co mi urzędniczka z sulejowskiego urzędu przekazała to gdzieś im zginęły te wnioski na fotowoltaikę.

70

alina ~alina (Gość)20.04.2022 09:07

i bardzo dobrze ,tylko obecnie fotowoltaika /po zmianie przepisów/ to już nie do końca opłacalne ,wymiana pieca , tylko na co ,mam własny las i mam kupować drogi gaz lub pompę ciepła i prąd ?

50

Ameks ~Ameks (Gość)20.04.2022 12:30

A gmina aleksandrow dopiero na 12 miejscu listy rezerwowej... Brawa, a tak się chwalili

10

wiesniak ~wiesniak (Gość)20.04.2022 13:57

A kiedy remont drogi w Kole,zrobili kawalek i cisza.Zapraszamy Pana Ostroskiego,chyba wie gdzie jest Kolo?????.

52

realista ~realista (Gość)20.04.2022 22:33

A utylizacja tych cudów ile będzie kosztować i ile dwutlenku będzie podczas utylizacji wie ktoś ? W przyszłości za utylizację odbiorą sobie to co teraz dopłacili z nawiązką. Zapewne powstaną odpowiednie firmy powiązane z politykami. Najbardziej ekologiczne jest sezonowane kilka lat drewno opałowe spalane w odpowiednich warunkach, a pozostający popiół to nawóz dla gleby.

51

erwinek ~erwinek (Gość)20.04.2022 08:41

Finanse Funduszu Operacyjnego pochodzą od wszystkich podatników i jako takie powinny być rozdysponowane dla wszystkich. A nie tylko dla 16 wybrańców. To że Ostrowski wślizguje się bez mydła w pewien otwór to ciągle dostaje jakieś dotacje. .Będziesz pokorny i klaskał - dostaniesz kasę. KOMUNIZM W CZYSTEJ POSTACI

82

G ~G (Gość)20.04.2022 09:21

Jak jest to takie ekologiczne i opłacalne to powiat / państwo niech inwestuje a nie obywatele

61

Niekompetencja ~Niekompetencja (Gość)21.04.2022 08:29

Pytanie gdzie była wcześniej informacja o zbieraniu takich wniosków, nie widzę śladu na stronie sulejowa o takiej akcji.

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat