Pytanie gdzie była wcześniej informacja o zbieraniu takich wniosków, nie widzę śladu na stronie sulejowa o takiej akcji.
Jak jest to takie ekologiczne i opłacalne to powiat / państwo niech inwestuje a nie obywatele
Finanse Funduszu Operacyjnego pochodzą od wszystkich podatników i jako takie powinny być rozdysponowane dla wszystkich. A nie tylko dla 16 wybrańców. To że Ostrowski wślizguje się bez mydła w pewien otwór to ciągle dostaje jakieś dotacje. .Będziesz pokorny i klaskał - dostaniesz kasę. KOMUNIZM W CZYSTEJ POSTACI
A utylizacja tych cudów ile będzie kosztować i ile dwutlenku będzie podczas utylizacji wie ktoś ? W przyszłości za utylizację odbiorą sobie to co teraz dopłacili z nawiązką. Zapewne powstaną odpowiednie firmy powiązane z politykami. Najbardziej ekologiczne jest sezonowane kilka lat drewno opałowe spalane w odpowiednich warunkach, a pozostający popiół to nawóz dla gleby.
A kiedy remont drogi w Kole,zrobili kawalek i cisza.Zapraszamy Pana Ostroskiego,chyba wie gdzie jest Kolo?????.
A gmina aleksandrow dopiero na 12 miejscu listy rezerwowej... Brawa, a tak się chwalili
i bardzo dobrze ,tylko obecnie fotowoltaika /po zmianie przepisów/ to już nie do końca opłacalne ,wymiana pieca , tylko na co ,mam własny las i mam kupować drogi gaz lub pompę ciepła i prąd ?
Kto otrzyma?? Bo w Sulejowie to już trzykrotnie wnioski zbierali. Składałem za pierwszym razem bodajże w 2018 roku, ale z tego co mi urzędniczka z sulejowskiego urzędu przekazała to gdzieś im zginęły te wnioski na fotowoltaikę.
jak przyjadą fachowcy i będą opierać się o moduły w sposób na zdjęciu to lepiej żeby nie montowali w ogóle :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!