metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)19.01.2011 12:27

Znowu winne drzewo!

00

hehe ~hehe (Gość)19.01.2011 12:27

Brak doświadczenia i brawura. Młodzi kierowcy powinni trącić prawko za spowodowanie tak bezmyślnego wypadku w którym cierpią ludzie

00

Aman Amanranga19.01.2011 12:30

W temacie o Orliku próbowałem wysłać nowy post a tu wyrzuca mi komunikat:

Cytuję:
Błąd wewnętrzny: próbujesz wysłać te same dane ponownie. Poprzednia akcja została wykonana poprawnie.

O co chodzi?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)19.01.2011 12:32

"Aman" napisał(a):
O co chodzi?

Czasami też tak mam

00

kris krisranga19.01.2011 12:34

"Aman" napisał(a):
W temacie o Orliku próbowałem wysłać nowy post a tu wyrzuca mi komunikat:
Cytuję:
Błąd wewnętrzny: próbujesz wysłać te same dane ponownie. Poprzednia akcja została wykonana poprawnie.
O co chodzi?

Oznacza to, że chcesz dwa razy dodać tą samą wiadomość lub w przeciągu minuty kolejny post.
Po dodaniu komentarza, trzeba odczekać minutę przed dodaniem kolejnej wiadomości.

00

Aman Amanranga19.01.2011 12:35

"MARKPIO" napisał(a):
Co na to MAK?

MAK to nawet trudno zasadzić obok Orlika bo Cię zaraz zamkną. Sorry musiałem przejść na inny temat bo tam nie mogę się wypowiedzieć. Chyba komuś się nie spodobała moja analogia do wiadomej sytuacji.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.01.2011 13:27

Kolejny przykład na to, że prawo jazdy powinni otrzymywać już 13-latkowie, przekraczający próg gimnazjum, szkoły która nauczy ich życia. Prawo jazdy - oczywiście - bez prawa ciągnięcia przyczepy.
http://prawojazdy.transstudio.pl/

00

klet ~klet (Gość)19.01.2011 13:37

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Kolejny przykład na to, że prawo jazdy powinni otrzymywać już 13-latkowie, przekraczający próg gimnazjum, szkoły która nauczy ich życia. Prawo jazdy - oczywiście - bez prawa ciągnięcia przyczepy.

Nie pamiętam jak nazywa się szkoła nauki jazdy w naszym mieście ale ma ona na swoich autach takiej treści slogan "Niezła gratka prawo jazdy dla 16 latka"
Można by to zamienić na: "Niezła gratka trumna dla 16 latka".
Piotrze popieram dawać prawo jazdy 13 latkom :)

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.01.2011 13:51

"klet" napisał(a):
"Niezła gratka prawo jazdy dla 16-latka"
"Niezła gratka trumna dla 16-latka".

Nie do pogardzenia to dla szkoły nauki jazdy łup!
Dla 16-letniego posiadacza prawa jazdy pewny grób!

00

Aman Amanranga19.01.2011 14:36

Cytuję:
Obrażeń ciała doznała 16-letnia mieszkanka gminy Rozprza.

I to jest wku......ce. Zapier...a jak głupi a jak coś się dzieje to przypieprza tak, że jemu się nic nie staje a obrażeń doznaje pasażer. Niech by się zabił to o jednego osła byłoby mniej. Jak nie umie prowadzić to kto mu dał prawo jazdy i kto go uczył jeździć? Po takim wydarzeniu powinien od nowa robić prawo jazdy ale dopiero jak skończy 25 lat.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat