metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_kamcia ~gość_kamcia (Gość)20.01.2021 15:26

Mi proponowały 55m kpiny!

23

gość_anna ~gość_anna (Gość)20.01.2021 19:01

A co z obecnymi TBS-ami, my też spłacamy kredyt zaciągnięty przez zarząd, płacimy nie mały czynsz, wpłacamy partycypację, czyli finansujemy cały koszt..

113

obuty rowerzysta ~obuty rowerzysta (Gość)20.01.2021 23:21

Cytuję:
Mieszkania z możliwością dojścia do własności mogą powstać w Piotrkowie

A ja chciałbym się tutaj pochwalić, że kupiłem sobie buty z możliwością dojścia do sklepu i rower z możliwością dojechania do roboty. Moja kobita też ma możliwość dojścia.
Dziękuję wszystkim za uwagę i dobranoc.
;)

71

gość_pytalska ~gość_pytalska (Gość)21.01.2021 07:51

A ja chciałam prosić szanownych dziennikarzy, aby zapytali Pana prezydenta kiedy w Piotrkowie odbędzie się otwarcie największego lodowiska w Polsce? Kiedy Pan prezydent będzie rozdawał te swoje torebki z tej okazji, że lodowisko ruszyło i można sobie połamać ręce, nogi i wybić zęby na ulicach i chodnikach. Pan pewnie jest dumny z tego, że w mieście już nie tylko prądu brakuje, ale nawet piachu. A przy okazji spytam ilu administratorów posesji ukarała dzisiaj rano straż miejska za stan chodników? Ile mandatów za stan miejskich chodników otrzymało dzisiaj miasto? Za co ja płacę podatki? Za przymusowe korzystanie z lodowiska?

101

fsd ~fsd (Gość)21.01.2021 08:07

na zdjęciu wielkie umysły, myślące głowy, a tak na prawde bliżej im do wirusów i jemioły...a chyba wiecie czym jest jemioła...

42

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)21.01.2021 09:08

Ciekawe kiedy wezmą się za deweloperów, którzy lekko mówiąc kupują faktury kosztowe ... o jednym lokalnym nie dawno było w polsatowskiej interwencji ...

60

gość_dj ~gość_dj (Gość)21.01.2021 09:45

Brak pomysłu na to miasto

30

gość_jjjj ~gość_jjjj (Gość)20.01.2021 15:08

I dostaną mamusie z bombelkami a reszta pod most

174

gość_zbynio ~gość_zbynio (Gość)20.01.2021 15:30

Ja doszlem już dawno dzięki ciężkiej pracy w hearingu z nadgodzinami.

107

gość_max ~gość_max (Gość)21.01.2021 16:07

Rodziny radnych i urzędników już ostrzą sobie ząbki, podobno już zagospodarowane większość. Stan monik ma dostać 2 dla dzieci.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat