A co z obecnymi TBS-ami, my też spłacamy kredyt zaciągnięty przez zarząd, płacimy nie mały czynsz, wpłacamy partycypację, czyli finansujemy cały koszt..
A ja chciałbym się tutaj pochwalić, że kupiłem sobie buty z możliwością dojścia do sklepu i rower z możliwością dojechania do roboty. Moja kobita też ma możliwość dojścia.
Dziękuję wszystkim za uwagę i dobranoc.
;)
A ja chciałam prosić szanownych dziennikarzy, aby zapytali Pana prezydenta kiedy w Piotrkowie odbędzie się otwarcie największego lodowiska w Polsce? Kiedy Pan prezydent będzie rozdawał te swoje torebki z tej okazji, że lodowisko ruszyło i można sobie połamać ręce, nogi i wybić zęby na ulicach i chodnikach. Pan pewnie jest dumny z tego, że w mieście już nie tylko prądu brakuje, ale nawet piachu. A przy okazji spytam ilu administratorów posesji ukarała dzisiaj rano straż miejska za stan chodników? Ile mandatów za stan miejskich chodników otrzymało dzisiaj miasto? Za co ja płacę podatki? Za przymusowe korzystanie z lodowiska?
na zdjęciu wielkie umysły, myślące głowy, a tak na prawde bliżej im do wirusów i jemioły...a chyba wiecie czym jest jemioła...
Ciekawe kiedy wezmą się za deweloperów, którzy lekko mówiąc kupują faktury kosztowe ... o jednym lokalnym nie dawno było w polsatowskiej interwencji ...
Ja doszlem już dawno dzięki ciężkiej pracy w hearingu z nadgodzinami.
Rodziny radnych i urzędników już ostrzą sobie ząbki, podobno już zagospodarowane większość. Stan monik ma dostać 2 dla dzieci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!