Kto wierzy ,że na wieży leży gniazdo nietoperzy...ten się myli. Nietoperze nie mają gniazd. A kto wierzy ,że rządy PiS-u zrobią coś pożytecznego? Ten się myli dwukrotnie...Zaczynają z hukiem ,kończą po cichu...
Ci "trzej królowie" obskoczyli wszystkie większe miasta w województwie. Mówiąc to samo co w Piotrkowie....
Jak sobie nie zarobisz to mieszkania ani domu mieć nie będziesz. Ale komuniści mówią, że się da. Komu zabiorą - każdemu po troszku, kto nie jest zainteresowany. Sami też sobie troszeczkę odłożą do kieszonki za pośrednictwo. Tylko niskie podatki rozruszają gospodarkę. Bez tego nie wierzę w żadne pierdoły urzędasów. Opodatkowanie ludzi na etacie to około od 70% do 80%. Te marne 20-30% da dobre życie??? Wiadomo, że nie.
Ja z konkubentem czekałam tylko rok na własnościowe i moje bombelki 5 szt. Pozdrawiamy zazdrośników
Szanowni mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego przecież to wy wybraliście schojniakową sitwę
Rodziny radnych i urzędników już ostrzą sobie ząbki, podobno już zagospodarowane większość. Stan monik ma dostać 2 dla dzieci.
Ja doszlem już dawno dzięki ciężkiej pracy w hearingu z nadgodzinami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!