metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowinin ~piotrkowinin (Gość)21.01.2021 17:28

Szanowni mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego przecież to wy wybraliście schojniakową sitwę

71

gość_dorota ~gość_dorota (Gość)20.01.2021 15:24

Ja z konkubentem czekałam tylko rok na własnościowe i moje bombelki 5 szt. Pozdrawiamy zazdrośników

520

fdsfds ~fdsfds (Gość)22.01.2021 10:09

Jak sobie nie zarobisz to mieszkania ani domu mieć nie będziesz. Ale komuniści mówią, że się da. Komu zabiorą - każdemu po troszku, kto nie jest zainteresowany. Sami też sobie troszeczkę odłożą do kieszonki za pośrednictwo. Tylko niskie podatki rozruszają gospodarkę. Bez tego nie wierzę w żadne pierdoły urzędasów. Opodatkowanie ludzi na etacie to około od 70% do 80%. Te marne 20-30% da dobre życie??? Wiadomo, że nie.

21

gość_fner ~gość_fner (Gość)22.01.2021 11:07

A co wykupem tbs tak obiecywali w kampanii

20

xn. ~xn. (Gość)22.01.2021 11:34

Ci "trzej królowie" obskoczyli wszystkie większe miasta w województwie. Mówiąc to samo co w Piotrkowie....

30

cynik ~cynik (Gość)20.01.2021 18:33

Kto wierzy ,że na wieży leży gniazdo nietoperzy...ten się myli. Nietoperze nie mają gniazd. A kto wierzy ,że rządy PiS-u zrobią coś pożytecznego? Ten się myli dwukrotnie...Zaczynają z hukiem ,kończą po cichu...

155

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat