Targ targiem, ale gdyby straż miejska w godz. 6-15.00 wlepiała mandaty właśnie tym osobom handlującym firankami, majtkami, ceratami za samochody które zastawiają ulicę to było by po kłopocie, a tak mandaty wlepiają o godz. 9.00 mieszkańcom tych ulic, którym zablokowano wjazd do swoich bloków :)
nie rozumiem kupujących na tzw. "hali" przecież tu jest znacznie drożej niż wszędzie - dosłownie wszędzie
Ja to specjalnie gościowi po tych firankach kołem najeżdzam jak jest zajęty i niewidzi.
Głównym problemem jest organizacja nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego na ulicy Mieszka I stoją stragany natomiast w górnej części rynku jest plac na którym są może dwa stanowiska zajęte a reszta pusta tam przenieść tych ludzi z mieszka i po problemie
Do : Nutka ironii- swój garaż dobie zlikwiduj i zaproś tam handlujących - mam garaż w tej okolicy i niestety w dni targowe muszę wstawać o 4,00 rano aby samochodem z niego wyjechać i móc korzystać ! Żenująca ta Twoja opinia . Ludzie z tego osiedla oczekują pomocy a nie takich ironicznych komentarzy!
Mieszkam niedaleko więc nie mam bezpośrednio do czynienia z tym co się dzieje ale widzę jak parkuja samochody np przy kiosku na przeciw hali masakra przejść nie można i nikt nie reaguje a po chodniku niebawem się nie przejdzie. Gdzie służby mundurowe i kto kiedy zrobi porządek bo o ile wiem po chodniku się chodzi a nie jezdzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!