Wydaje mi się,ze lepszym rozwiazaniem jest przeniesienie bazaru z hali targowej na stadion. Wiekszy plac przemawia za tym. Ale wzmozony ruch samochodowy na ulicy Dmowskiego moze tez korkowac uliczki. Natomiast wydaje mi sie ze w mniejszym stopniu niz na Hali
A gdzie BHP ?Przed biedronka 0,5m przejście i stelaże na które trzeba uważać aby nie wybić oka.
Od czasu,jak nie mieszkam juz w bloku,nie mam problemu z miejscem parkingowym ani z wyjazdem z posesji,ufff
Niestety Straży Miejskiej tam nie uświadczysz... podobnie jak w sobotę i niedzielę u PTAKA na giełdzie.
Ciekawe czy Ci sprzedający na hali mają chociaż przeszkolenie ze sprzedaży firanek np.?
Dobra to zamiast się wściekac można na stadion iść i już i tak tam się nic nie ďzieje więc by rozwiązało problem wszystkich
To niech na nogach zapierdzielają do roboty a nie autkami i po problemie
Wożę dziecko do przedszkola na Kazimierza Wielkiego. We wtorki i piątki nie ma gdzie zaparkować nawet pod przedszkolem
Ja to zauważyłem jako sprzedawca na hali że mieszkańcy zawsze ale to zawsze nagle muszą wyjechać jak tylko rozłoże stragan z chińskimi gaciami.Przypadek?nie sondze.Zwykła złośliwość mieszkańców.
Jak zamkną targowisko to gdzie będą spacerować urzędnicy w czasie pracy ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!