Do : Nutka ironii- swój garaż dobie zlikwiduj i zaproś tam handlujących - mam garaż w tej okolicy i niestety w dni targowe muszę wstawać o 4,00 rano aby samochodem z niego wyjechać i móc korzystać ! Żenująca ta Twoja opinia . Ludzie z tego osiedla oczekują pomocy a nie takich ironicznych komentarzy!
Głównym problemem jest organizacja nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego na ulicy Mieszka I stoją stragany natomiast w górnej części rynku jest plac na którym są może dwa stanowiska zajęte a reszta pusta tam przenieść tych ludzi z mieszka i po problemie
Ja to specjalnie gościowi po tych firankach kołem najeżdzam jak jest zajęty i niewidzi.
nie rozumiem kupujących na tzw. "hali" przecież tu jest znacznie drożej niż wszędzie - dosłownie wszędzie
Targ targiem, ale gdyby straż miejska w godz. 6-15.00 wlepiała mandaty właśnie tym osobom handlującym firankami, majtkami, ceratami za samochody które zastawiają ulicę to było by po kłopocie, a tak mandaty wlepiają o godz. 9.00 mieszkańcom tych ulic, którym zablokowano wjazd do swoich bloków :)
Jak zamkną targowisko to gdzie będą spacerować urzędnicy w czasie pracy ?
Ja to zauważyłem jako sprzedawca na hali że mieszkańcy zawsze ale to zawsze nagle muszą wyjechać jak tylko rozłoże stragan z chińskimi gaciami.Przypadek?nie sondze.Zwykła złośliwość mieszkańców.
Wożę dziecko do przedszkola na Kazimierza Wielkiego. We wtorki i piątki nie ma gdzie zaparkować nawet pod przedszkolem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!