metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość ~Gość (Gość)24.01.2013 12:16

Ja lubię takie gó.....e gazety bo mam czym podpalać w piecu. Nawet tego nie czytam tylko od razu ląduje w piwnicy.
Dlatego gdyby w UM nie pracowali debile to spokojnie można by było współpracować z mieszkańcami i zafundować sobie newsletter i kto chce podać maila i otrzymywać takie śmieszne gazetki niech je otrzymuje w formie PDF.
Koszt zerowy poza tym by jeden baran powiedział firmie obsługującej UM o dodanie newslettera, a kolejny osioł polazł do prawniczka by ten wyprodukował regułkę "akceptuję warunki korzystania z newslettera".
Dziękuje za uwagę.
PS: za 8 tys. zł można dużo więcej zrobić pożytecznego.

00

acha ~acha (Gość)24.01.2013 11:56

Ja dostałem też z 3 razy gazetkę PIO. Tylko zapychała mi skrzynkę.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)24.01.2013 11:48

Tam są takie ciekawe informacje, że warto je przeczytać kilka razy :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/ - mój blog to odpowiedź na tą gazetę.

00

P51 ~P51 (Gość)24.01.2013 11:45

Gazetka od prezydenta - żle.
Gazetka od PIO - dobrze.
Taka już mentalnośc w tym dzikim kraju.
W obu przypadkach "aktywność" dla zwykłych mieszkańców ( "by żyło się lepiej") będzie identyczna...
..."bo nie o to chodzi!"...

00

henio ~henio (Gość)24.01.2013 11:08

Czy Pani Radna pobiera dietę???

00

gazeta ~gazeta (Gość)24.01.2013 10:57

gletkierowa nie ma czym sie zajmowac wiec sie czepia gazety... :/ u mnie jeszcze jej nie było i moge dostac ja nawet 10 razy i nie bede robil z tego problemu... codziennie ze skrzynki wyciagam sterte ulotek... z niektorych sklepów po 3 znajduje... i nie płacze jak małostkowa pani radna...

00

ble ble ~ble ble (Gość)24.01.2013 10:59

czyzby kolejan GŁUPIA akcja PIOków?? :D

00

PRAWICA ~PRAWICA (Gość)24.01.2013 11:00

Wydawaj gazetę za swoje pieniądze lecz nie z moich podatków LEWAK

00

Janpol ~Janpol (Gość)24.01.2013 10:32

Mimo, że mieszkam w centrum miasta (nieopodal fokusa i uczelni)to przez cały rok nie dostałem żadnej gazetki z urzędu miasta.

00

matka2 ~matka2 (Gość)24.01.2013 10:24

"matka" napisał(a):

zarobki wszystkich państwowych stanowisk w CAŁEJ Polsce nie są tajne, wiec mozna sobie znaleźć!
Nie loguj sie pod paroma nickami bo widac po charakterystyce pisania ze to ta sama osoba :)
Chojniak jest OK!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat