Ja lubię takie gó.....e gazety bo mam czym podpalać w piecu. Nawet tego nie czytam tylko od razu ląduje w piwnicy.
Dlatego gdyby w UM nie pracowali debile to spokojnie można by było współpracować z mieszkańcami i zafundować sobie newsletter i kto chce podać maila i otrzymywać takie śmieszne gazetki niech je otrzymuje w formie PDF.
Koszt zerowy poza tym by jeden baran powiedział firmie obsługującej UM o dodanie newslettera, a kolejny osioł polazł do prawniczka by ten wyprodukował regułkę "akceptuję warunki korzystania z newslettera".
Dziękuje za uwagę.
PS: za 8 tys. zł można dużo więcej zrobić pożytecznego.
Tam są takie ciekawe informacje, że warto je przeczytać kilka razy :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/ - mój blog to odpowiedź na tą gazetę.
Gazetka od prezydenta - żle.
Gazetka od PIO - dobrze.
Taka już mentalnośc w tym dzikim kraju.
W obu przypadkach "aktywność" dla zwykłych mieszkańców ( "by żyło się lepiej") będzie identyczna...
..."bo nie o to chodzi!"...
gletkierowa nie ma czym sie zajmowac wiec sie czepia gazety... :/ u mnie jeszcze jej nie było i moge dostac ja nawet 10 razy i nie bede robil z tego problemu... codziennie ze skrzynki wyciagam sterte ulotek... z niektorych sklepów po 3 znajduje... i nie płacze jak małostkowa pani radna...
Wydawaj gazetę za swoje pieniądze lecz nie z moich podatków LEWAK
Mimo, że mieszkam w centrum miasta (nieopodal fokusa i uczelni)to przez cały rok nie dostałem żadnej gazetki z urzędu miasta.
zarobki wszystkich państwowych stanowisk w CAŁEJ Polsce nie są tajne, wiec mozna sobie znaleźć!
Nie loguj sie pod paroma nickami bo widac po charakterystyce pisania ze to ta sama osoba :)
Chojniak jest OK!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!