Jakim Sposobem Pani Radna dostasła mieszkanie? podobono kolejak była...
Boją się prawdy, którą mogliby zobaczyć w komentarzach?
A ja jestem oburzony tonami innych smieci wrzucanych mi do skrzynki, reklam kredytów, dywanów i kebabów innych. Mają specjalną kratkę na reklamy to brudzą dziady, Bardziej stronniczego portalu internetowego w okolicy to ze świcą...
Strasznie bulwersująca sytuacja. Tak istotna, że trzeba o tym napisać. A jak ja ludzie dostawali po 5 razy gazetki od PIo to jakoś nikt o tym nie pisał.
Ludzie, co to za pierdoły? Czy nie ma już tematów nie opartych o politykę? Wszystko rozumiem ale z gazetki taki high?
Rzeczywiście jest się o co oburzać. Oczywiście rzekoma rozmówczyni Radia Strefa FM nie pomyślała o tym, że któryś z sąsiadów wyjął gazetkę ze swojej skrzynki, a że nie był nią zainteresowany i nie chciało mu się zanosić gazetki do domu wrzucił do pierwszej lepszej skrzynki?
Swoją drogą jeżeli ta Pani ma tylko takie problemy to naprawdę zazdroszczę bezstresowego życia.
nie odwracaj się od chojniaka,ktoś mu musi nosić paczki do pierdla.
Już jest za pózno!!!
Annały! Annały! Annały!
Memoriał!Memoriał!Memoriał!
Po zielonej trawie piłka goni.
Albo my wygramy.
Albo oni.
Foto:
Czyżby bliźniaczy brat Króla Octu Świerzbowego????
Kacper.. vel Godzilla.
http://sklave.manifo.com/inne
Protestuję, z moich podatków Prezydent wydaje gazetki nie pytając mni o zgodę! a tym bardziej że nie dostałam tej gazetki a ja płace , płace podatki i ....płaczę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!