Ta gazetka to propaganda sukcesu ekipy chojniaka.Zamiatają aferę balonową opisując balon jako wielki sukces.Pzypominam że balon został odkupiony od radnego Żerka,byłego radnego(został skazany za oszustwo) w innej sprawie.Proceduę zakupienia balonu bada CBA!!!!!!
5% ludzi chodzi do kościoła i coraz to mniej chociaż popiera CIĘ SLD w referendum odwołają CIĘ bo jest BE !!!
typowe polaczki !! tylko narzekac potraficie :) a jak przyjdzie inny prezydent to i tak nic nie zmieni:) bo jak to kazdy polityk i kazdy czlowiek patrzy na siebie :)
Ja bym te gazetki rozniósł za 1500 i npewno każdy by dostał za pierwszymrazem. Marnowanie kasy a lokalnych firm kolporterskich czy zwykłych obywateli się nie wspiera. bo przetrag musi być a są chętni zrobić ko,lportaż na umowę zlecenie za znacznie mniejsze pieniądze.
Ale nie wydaje mi ise że Pana Prezesia tylko tyle kosztowała..
Niech pokaża rachunek to w to uwierzę.
tyko że PIO jest z pieniędzy prywatnych, "Chojniakówka" z kasy od mieszkańców Piotrkowa z podatków
Gazetka od PIO - za prywatne pieniądze przedsiębiorców piotrkowskich.
Gazetka od prezydenta - za publiczne pieniądze podatników piotrkowskich.
Czy coś jeszcze masz do dodania na temat dzikiego kraju?
Oczywiście na "tę" gazetę :)
Wybaczcie, nigdy nie byłem w szkole prymasem:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!