Najpierw protestowali łazili po pasach blokowali ruch chcieli S12 teraz nie chcą. Jaja nie z tej ziemi.
Paradakos tam gdzie mieszkańcy chcą droga nie może powstać czytaj Sulejów a tam gdzie mieszkańcy nie chcą droga powstaje. Podobno wszystko dla dobra społeczeństwa.
"Nie godzimy się i tyle. Wystarczy nam droga, którą mamy". A ja nie godzę się na finansowanie świadczeń społecznych, itd. z moich pieniędzy, wystarczy mi to, co sam zarobię.
Minister infrastruktury pan Klimczak cxy to nie jest wielka pomyłka
i fajnie ,ilu z tych protestujących głosowało na uśmiechniętych ? to czego chcą ,niech się uśmiechają ,dobrze im zrobią ,,,,,,,,,,,,,,
Pewnie jakiś geniusz wymyślił sobie drogę ekspresową przez Będków, tak gdyby nie było miejsca obok tej miejscowości!? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze!? Ciekawe kto z elity ma atrakcyjne działki które chce sprzedać pod S12!? No a co z S12 od Piotrkowa do Sulejowa, definitywnie już pogrzebana!?
Tylko w tym województwie łódzkim wszystkie drogi mają prowadzić do Łodzi aby kierowcy tracili czas i pieniądze. S8 jest już tak pokręcona, że nie można spokojnie przejechać nią od Warszawy do Wrocławia. Ktoś za to powinien odpowiedzieć.
Mam gospodarstwo na terenie gdzie może będzie szła droga i wszystko mi jedno czy zostanę tutaj czy się przeprowadzę. Byleby zapłacili. Z czego robić problem?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!