Ja dziękuję Urzędowi Miasta za to, że jak byłem na wakacjach to była brzydka pogoda. Jeśli we Wszystkich Świętych będzie padał deszcz to podziękowania napiszę do redakcji.
P.S. Ciekawe kiedy Urząd zamierza ogłosić przetarg na usuwanie liści z drzew i z dróg.
To zdjęcie to ul. Garbarska, a ona nie wchodzi raczej w obszar objęty utrzymaniem czystości miasta przez firmę ZiOM, więc musisz sobie kolego sam... pozamiatać :)
To jest kara za to, że próbowaliście odwołać władzę :) teraz po prostu bez słowa skargi musicie cierpieć.
A tak poważnie, często tą uliczkę jeżdzę - masakra, jak to wygląda :(
Wiele jest takich miejsc oj wiele ale co z tego!By żyło się lepiej?!
No i pięknie.Złota polska jesień. A tak na marginesie to niech przyjrzą się pani z Urzędu Pracy dla osób niepełnosprawnych z różnymi grupami inwalidzkimi, którzy skończyli 57 lat.Otóż ta pani kieruje na szkolenia osoby chore,które i tak nie dostaną pracy.A jak się na kogoś uprze ,to nie ma ,że boli ,będzie co dwa tygodnie kazała się odhaczać.To jest po prostu złośliwość ludzka i wyrzucanie pieniędzy w błoto.
A ja jestem zły na Urząd Miasta, że jesień się zaczęła i liście opadają! Zresztą ręce mi też opadają z powodu takich artykułów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!