Jak widać redaktorzy epiotrkow też są mieszkańcami Piotrkowa Tryb. i jednomyślnie dołączyli się do listu szanownego użytkownika Amana. Swoją drogą, widać redaktorzy portalu hartują nas przed artykułami na temat trudnych warunków na drogach, które zastaną nas po pierwszych opadach śniegu. Będzie powtórka z rozrywki sprzed roku.
Nie wiem być może jestem mało inteligentny ale jeśli ktoś mówi ,że jeśli chcę poprzeć prezydenta i jestem przeciw odwołaniu to mam nie iść na referendum to nie idę.Wystarczy ,że mala ma dużo inteligencji w sobie :)
Byle do wyborow i bye,bye p.Ch. moich znajomych i mnie p.juz meczy ...liscie to pikus...ludzie w Piotrkowie nie maja pracy , U.M. jest glownym pracodawca i tak mozna kontrolowac cale miasto ...tak slyszalam Heee. P.Ch.
Przyłączę się do tych podziękowań.
Chciałem podziękować za piękny remont ul. Dmowskiego w 2011 roku. Wykonano go w tak profesjonalny sposób, że 2 lata po remoncie woda po deszczu nie spływa do studzienek kanalizacji deszczowej, tylko stoi na jezdni obok nich:
Dziękuję również za ubiegłoroczny remont ul. Górniczej, podczas którego zniszczono nowy chodnik przy ul. Dmowskiego i nie przywrócono go do stanu poprzedniego. Podczas budowy nawierzchni ul. Górniczej na jej styku z pętlą autobusową przy FMG "Pioma" zrobiono dziurę w nawierzchni, której nie ma komu załatać. Dziękuję również za wprowadzenie na ul. Górniczej nowatorskiego rozwiązania drogowego - regulacja pionowa studzienek kanalizacyjnych po położeniu ostatniej, tzw. ścieralnej, warstwy asfaltu. Dzięki temu droga będzie w znakomitym stanie o wiele dłużej niż w przypadku tradycyjnego rozwiązania.
O takich ciekawych rozwiązaniach inżynieryjnych jak na ostatniej fotce nawet szkoda wspominać.
To Ty już nie umiesz samodzielnie myśleć?? To jak rezygnacja z bycia obywatelem. Ale skoro Ty tak prostej rzeczy nie rozumiesz, to widocznie nie mamy o czym rozmawiać.
Bo jedynie to nam zostało, przynajmniej przez najbliższy rok. Prezydent się obraził na tych, którzy głosowali przeciwko niemu i teraz ni chu chu, nic dla nas nie zrobi ;)
A jak było po wygranych wyborach w pierwszej turze?? Śnieg zalegał na ulicach...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!