Jesień jest to i liście lecą z drzew,nic nadzwyczajnego ,ale widać ludzie wszędzie widzą sensację....byle coś napisać.Jeśli chodzi o referendum to co był za sens teraz odwoływać i co dalej??? PIO nie miało nic do zaoferowania potem tylko odwołanie i tyle.Ja nie byłem i w ten sposób poparłem prezydenta.
Ja to chyba sobie login zmienię, na Zanzi- byłam na referendum i głosowałam za odwołaniem obecnego prezydenta ;)
Jadyna osoba która otwarcie pisze, że była na referendum - uklony....
Ja także byłem na referendum i głosowałem za odwołaniem prezydenta Chojniaka między innymi za bałagan ze śmieciami.
Zanzi - a gdyby był odwołany to by nie było tych spadających liści jesienią?
Jeśli uważasz, że to jest sposób na popieranie prezydenta, to mogę Ci tylko współczuć niskiego ilorazu inteligencji! Poparłbyś, gdybyś był na referendum i oddał swój głos przeciwko odwoływaniu obecnego prezydenta, a tak zwyczajnie olałeś sprawę i teraz się głupio tłumaczysz.
Moja opinia nie została zamieszczona. Ja byłem na referendum i głosowałem za odwołaniem prezydenta Chojniaka, między innymi za problem ze śmieciami.
Dlaczego w tytule jest użyta liczba mnoga: "mieszkańcy" skoro list wysłał jeden internauta Aman?
Na pewno by spadały - bo to domena jesieni :) Ale może byłby inny stosunek służb sprzątających miasto, do swoich obowiązków? A może byłaby inna firma sprzątająca..? Któż to wie ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!