metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jesienny ~jesienny (Gość)18.10.2013 13:31

Jesień jest to i liście lecą z drzew,nic nadzwyczajnego ,ale widać ludzie wszędzie widzą sensację....byle coś napisać.Jeśli chodzi o referendum to co był za sens teraz odwoływać i co dalej??? PIO nie miało nic do zaoferowania potem tylko odwołanie i tyle.Ja nie byłem i w ten sposób poparłem prezydenta.

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)18.10.2013 13:36

"kurzajka" napisał(a):
Państwo Komentatorzy a który z Was był na referendum i głosował. Byliście ??? - jeżeli nie to k...ł !

Ja to chyba sobie login zmienię, na Zanzi- byłam na referendum i głosowałam za odwołaniem obecnego prezydenta ;)

00

kurzajka ~kurzajka (Gość)18.10.2013 14:09

"Zanzi" napisał(a):

Jadyna osoba która otwarcie pisze, że była na referendum - uklony....

00

tak ~tak (Gość)18.10.2013 14:12

Ja także byłem na referendum i głosowałem za odwołaniem prezydenta Chojniaka między innymi za bałagan ze śmieciami.

00

Olik_P ~Olik_P (Gość)18.10.2013 14:17

Zanzi - a gdyby był odwołany to by nie było tych spadających liści jesienią?

00

Mała Małaranga18.10.2013 14:35

"jesienny" napisał(a):
Ja nie byłem i w ten sposób poparłem prezydenta.

Jeśli uważasz, że to jest sposób na popieranie prezydenta, to mogę Ci tylko współczuć niskiego ilorazu inteligencji! Poparłbyś, gdybyś był na referendum i oddał swój głos przeciwko odwoływaniu obecnego prezydenta, a tak zwyczajnie olałeś sprawę i teraz się głupio tłumaczysz.

00

kurzajka ~kurzajka (Gość)18.10.2013 14:41

"Mala" napisał(a):

Popieram ....

00

tak ~tak (Gość)18.10.2013 14:43

Moja opinia nie została zamieszczona. Ja byłem na referendum i głosowałem za odwołaniem prezydenta Chojniaka, między innymi za problem ze śmieciami.

00

mol molranga18.10.2013 14:44

Dlaczego w tytule jest użyta liczba mnoga: "mieszkańcy" skoro list wysłał jeden internauta Aman?

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)18.10.2013 14:53

"Olik_P" napisał(a):
Zanzi - a gdyby był odwołany to by nie było tych spadających liści jesienią?

Na pewno by spadały - bo to domena jesieni :) Ale może byłby inny stosunek służb sprzątających miasto, do swoich obowiązków? A może byłaby inna firma sprzątająca..? Któż to wie ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat