Jakie dodatkowe patrole, przecież w ogóle nie ma u nas żadnych patroli pieszych.
Bardzo dobrze niech będą patrole, dodatkowo płatne przychodzą na nie w czasie wolnym. I nie jeden kierowca przemyśli czy wjechać w miasto zaryzykować 500 zł. ????????????
Wszyscy wszystko wiedzą. A nie widzieliście ile razy w tamtym roku były ciężarówki kontrowane. Na fb gdzie stoją w Piotrkowie Trybunalskim co chwila było że kontrolują ciężarowe. Na radiu CB też słychać nie wjeżdżajcie w miasto bo 500zl 3 pkt mandatu. Sam byłem kilku krotnie kontrolowany i też dostałe mandat bo nie zawsze wjeżdżałem docelowo. A policjanci nie dali się w uja zrobić, bo dokumenty transportowe wołali a jak mówiłem że jadę na załadunek to potrafili pod firmę za mną jechać i to zweryfikować. Jeden patrol dwóch takich dosyć młodych sierżantów kilku krotnie ich widziałem jeżdżąc po Piotrkowie jak kontrolowali ciężarówki. A to rondo ITD Orlen łódzka i nie było widać żeby się opierdala......Więc c nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.
Brawo Panie Jacku H. , znowu Pan oddał pieniądze, premia się należy! Brawo!
Czy Pan Panie Prezydencie dobrze rozważył swoją decyzję. Przecież oni za te pieniądze pilnują siedziby pewnej partii.
Większym problemem są zdewastowane sprayami bloki i inne budynki niż A1. Tym się niech zajmą!
jeszcze nie tak dawno pan prezydent mówił że są niskie wpływy do miejskiej kasy i że trzeba wprowadzać oszczędności a tu wydaje pieniądze na patrole ponadnormatywne- policja utrzymywana jest budżetu państwa a nie z budżetu miasta
"Bogate" państwo musi wspierać "ubogi" samorząd. cyt ."No i prezydent postawił przed nami jasne zadania..." Patrzcie Internauci jaką mocą dysponuje Prezydent Piotrkowa. Zadania stawia i to jasne policji. Zapomniałem. Jak się walnie taką kwotę to i trzeba wymagać...Zwracam uwagę ,że policja ma swojego szefa /szefów/ ma budżet i to wcale nie mały. Godzinami stoją w Warszawie pod jednym budynkiem p i l n u j ą c i co....Na to pieniądze mają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!