Wszyscy wszystko wiedzą. A nie widzieliście ile razy w tamtym roku były ciężarówki kontrowane. Na fb gdzie stoją w Piotrkowie Trybunalskim co chwila było że kontrolują ciężarowe. Na radiu CB też słychać nie wjeżdżajcie w miasto bo 500zl 3 pkt mandatu. Sam byłem kilku krotnie kontrolowany i też dostałe mandat bo nie zawsze wjeżdżałem docelowo. A policjanci nie dali się w uja zrobić, bo dokumenty transportowe wołali a jak mówiłem że jadę na załadunek to potrafili pod firmę za mną jechać i to zweryfikować. Jeden patrol dwóch takich dosyć młodych sierżantów kilku krotnie ich widziałem jeżdżąc po Piotrkowie jak kontrolowali ciężarówki. A to rondo ITD Orlen łódzka i nie było widać żeby się opierdala......Więc c nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.
Bardzo dobrze niech będą patrole, dodatkowo płatne przychodzą na nie w czasie wolnym. I nie jeden kierowca przemyśli czy wjechać w miasto zaryzykować 500 zł. ????????????
Jakie dodatkowe patrole, przecież w ogóle nie ma u nas żadnych patroli pieszych.
Brawo Pan Prezydent!! 90 tys. Z naszych kieszeni żeby panowie policjanci przejechali się w lato 2h na rowerkach na Bugaj i na komendę. Mam nadzieję że to ostatnia kadencja.
Przecież za taki "niezasadny napływ" wypisują mandaty. Czyżby wpływy z mandatów były mniejsze, niż koszty patrolowania i trzeba do tej ich "pracy" dopłacać?
Ja bym im nic nie dał za to, że walczą z ludźmi w obronie "pandemii"!
Policja dziś ramię w ramię działa z przestępcami przeciwko zwykłym ludziom.
Wstyd i hańba!
Tylko pod padziochy chodzą w pieszym. Widocznie podpadli przełożonym i mają kare ale trzeba ładnie to ująć w mediach żeby społeczeństwo myślało inaczej
Tak za moje pienjadze beda pilnowac siedziby Macierewicza i pisu jestem zbulwersowany zemada
Przepraszam, nie miasto finansuje tylko Ja - podatnik.... "miasto" tylko przesuwa moje srodki tam, gdzie chce - nie koniecznie tak gdzie powinny trafić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!