A oni będą spać na Morycy,18 Stycznia albo pilnować pisowskiego biura w Rynku...nie ma na to zgody !!!!
Niech im Kamiński finansuje dniówki.
Dajcie te pieniądze Straży Miejskiej,oni chociaż ludzi nie biją.
Przepraszam, nie miasto finansuje tylko Ja - podatnik.... "miasto" tylko przesuwa moje srodki tam, gdzie chce - nie koniecznie tak gdzie powinny trafić.
Tak za moje pienjadze beda pilnowac siedziby Macierewicza i pisu jestem zbulwersowany zemada
Tylko pod padziochy chodzą w pieszym. Widocznie podpadli przełożonym i mają kare ale trzeba ładnie to ująć w mediach żeby społeczeństwo myślało inaczej
Przecież za taki "niezasadny napływ" wypisują mandaty. Czyżby wpływy z mandatów były mniejsze, niż koszty patrolowania i trzeba do tej ich "pracy" dopłacać?
Ja bym im nic nie dał za to, że walczą z ludźmi w obronie "pandemii"!
Policja dziś ramię w ramię działa z przestępcami przeciwko zwykłym ludziom.
Wstyd i hańba!
Brawo Pan Prezydent!! 90 tys. Z naszych kieszeni żeby panowie policjanci przejechali się w lato 2h na rowerkach na Bugaj i na komendę. Mam nadzieję że to ostatnia kadencja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!