metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
J23 ~J23 (Gość)06.02.2013 20:22

Chojniak do wora a z wora do jeziora. Tak mu dopomóż BÓG !!!!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.02.2013 20:18

"Tomasz-Sokalski-Radny" napisał(a):

To kilka przykładów działań jakie podjął Pan Waldemar Matusewicz i na pewno nie wszystkie:(ciach)

Dal porównania działania Chojniaka:
1. Wybudowanie 420-metrowego odcinka zachodniej obwodnicy, w dodatku nie na całym odcinku dwujezdniowej.
2. Wyremontowanie 20 ulic o łącznej długości 2047,5 metra. Połowa z tych ulic po 2 latach nadaje się do ponownego remontu.
3. Wycięcie 183 drzew w mieście w ramach jego upiększania.
4. Wyczyszczenie stawu w Parku im. ks. Poniatowskiego.

00

wilkorybka ~wilkorybka (Gość)06.02.2013 19:56

ciekawe jak bedzie nastepny prezydent to czy cos zrobi zeby bylo lepiej czy pokrzyczy i bedzie tak samo.

00

po prostu ~po prostu (Gość)06.02.2013 19:34

Po prostu Piotrków Trybunalski to taka karykatura Polski - Chojniak to Tusk, a piotrkowska Rada Miejska to Parlament Polski, cholera jasna nie wiem kto by mógł być za Komorowskiego? Może Błaszczyński? Ale on to raczej Kopacz. Piotrków czyli Polska w krzywym zwierciadle. Cóż polityka...

00

CoolMen ~CoolMen (Gość)06.02.2013 18:57

"Redaktor-Maj" napisał(a):
W. Matusewicz jeśli dobrze kombinuje nie może wystartować w wyborach na prezydenta miasta?

A gdzie w wypowiedzi Matusewicza jest choćby chęć startowania w wyborach? A wypowiadać mu się chyba wolno?

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)06.02.2013 18:25

W. Matusewicz jeśli dobrze kombinuje nie może wystartować w wyborach na prezydenta miasta?
Art. 11. kodeksu wyborczego
§ 2. Nie ma prawa wybieralności w wyborach osoba:
1) skazana prawomocnym wyrokiem na karę pozbawienia wolności za przestępstwo umyślne ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe
Ponieważ w wyniku procesu karnego prawomocnym wyrokiem został skazany na karę 3,5 roku pozbawienia wolności, której odbywanie rozpoczął w maju 2007. W sierpniu 2008 został przedtermionowo zwolniony z odbywania reszty kary.
---------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------

- mój filmik
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

I kto to mówi ~I kto to mówi (Gość)06.02.2013 15:52

"meloman" napisał(a):
Z moich dotychczasowych obserwacji wynika,że najbardziej godnym zaufania jest radny Krzysztof Kozłowski.Jego priorytetem jest uczciwość i praca ponad podziałami.
On jeden jest godny piastowania urzędu prezydenta miasta

Meloman bierz się do słuchania muzyki a nie do uprawiania polityki. Jesteś zielony w te klocki więc swoja kandydaturę schowaj głęboko pod pierzynę i się prześpij bo piszesz jak niewyspany. Pa, słoneczko.

00

helena43 ~helena43 (Gość)06.02.2013 15:24

Masakra!

00

wiem wszystko ~wiem wszystko (Gość)06.02.2013 15:44

"mieszkaniec" napisał(a):
Jestem przekonany że na tą chwilę o urząd Prezydenta Miasta powinni ubiegać się W.MATUSEWICZ-za zasługi i osiągnięcia dla miasta,oraz S.ŁOPATOWSKI-za ujawnienie mechanizmów zarządzania spółkami miejskimi przez pełnomocnika Krawczyńskiego i prezydenta Chojniaka

Ty "mieszkaniec" chyba cie pogięło. S.Łopatowskiego chcesz do władzy? Przecież to ludek Chojniaka kandydował z Razem dla Piotrkowa tyle że się nie dostał. I na dodatek wcześniej był lewakiem. A kto oprócz Krawczyńskiego gnębił radnego Kozłowskiego? Zapomniałeś?

00

Igorek ~Igorek (Gość)06.02.2013 15:10

W tym artykule Polsatu zupełnie co innego piszą : www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#882529

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat