metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
martens ~martens (Gość)06.02.2013 10:08

Cytuję:
Władze miasta nie potrafią rozmawiać z mieszkańcami, zapominają, że są ich reprezentantami i powinni służyć społeczeństwu - podsumował Waldemar Matusewicz.

tak niestety jest.

00

obserwator ~obserwator (Gość)18.02.2013 19:13

Pan Matusewicz doskonale wiedział o wyczynach MARIANA BŁASZCZYŃSKIEGO ico zrobił nic no to chociaż niech powie mieszkańcom piotrkowa czym się zasłóżyła szefowa dyspozycyjnego radia piotrków że dostała się do zarządu TBS.Teraz naczelny krzykacz z Pioytrkowa Marcin PAMPUCH też był zoriętowany w wyczynach BŁASZCZYNSKIEGO i też zero informacji.Teraz kusi ich stanowisko w urzędzie ale nie damy sie omamic starej makulaturze

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)20.02.2013 15:38

Gdyby Matusewicz miał takie pieniądze unijne jak ten nieudacznik,to "obserwator"by takich głupot nie pisał.Pewnie od pobożnego coś dostał i dlatego tak szczeka.

00

zlekceważona przez  prezydentów miasta piotrkowa tryb. ~zlekceważona przez prezydentów miasta piotrkowa tryb. (Gość)06.08.2013 20:26

zgadzam się z Panem. umówić się na wizytę u obecnego prezydenta jest niemożliwym. Ja przez rok czasu próbowałam porozmawiać z prezydentem w godzinach jego urzędowania. Niestety rozmawiałam z panią w zastępstwie prezydenta( mimo,że byłam umówiona z prezydentem). Umówiona byłam na rozmowę z z-cą prezydenta i również dopiero gdy pojawiłam się na spotkaniu dowiedziałam się ,ze zastępcy nie ma. mój czas i moja sprawa dla "kliki" z urzędu miasta nie miała żadnego znaczenia. Jako obywatel Piotrkowa poczułam się zlekceważona. Było jeszcze kilka spraw "kary godnych" o których nie chcę mówić na tym forum.

00

gość1 ~gość1 (Gość)06.08.2013 20:31

Ma Pan rację. Urząd Miasta nie szanuje swoich mieszkańców. doświadczyłam tego osobiście. i ja uważam ,że odwołanie chojniaka jest koniecznością. zagłosuje za odwołaniem chojniaka. mam nadzieję ,że ten człowiek w Piotrkowie nigdzie nie otrzyma posady ( chyba,że ma takie układy jak "Anioł" ze Zmienników- wtedy Piotrków będzie naprawdę biedny !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat