metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marek ~Marek (Gość)07.02.2013 14:07

Brawo dla J23 uśmiałem się.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.02.2013 20:13

"rozkosznie-pozdrawiam" napisał(a):
Matusewicz i wcześniejsi, nabili sobie kasę postawili domy

A możesz powiedzieć, gdzie jest ten dom Matusewicza, bo coś mi się widzi, że on nadal mieszka w wieżowcu na Kołłątaja?

00

helena43 ~helena43 (Gość)07.02.2013 11:12

w starostwie tez popaprancy rzadza jedna klika.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)07.02.2013 05:27

"CoolMen" napisał(a):
"Redaktor-Maj" napisał(a):W. Matusewicz jeśli dobrze kombinuje nie może wystartować w wyborach na prezydenta miasta? A gdzie w wypowiedzi Matusewicza jest choćby chęć startowania w wyborach? A wypowiadać mu się chyba wolno?

W jego wypowiedzi nie ma jest natomiast chęć powrotu wśród komentujących artykuł np.

Cytuję:
~wiadukt (Gość)
Waldemarze wracaj i daj kolejną szansę miastu.

Cytuję:
~matka (Gość)
Zgadzam się : Pan Matusewicz był jedynym prezydentem godnym tego stanowiska i niech nikt kto nie ma o tym pojęcia się nie wypowiada na temat jego wyroku Tu polecam komentarz - józefa, bardzo trafny. Panie Waldemarze, niech Pan wraca, miasto Pana potrzebuje !!!!

--------------------------------------------------

- mój filmik
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

kryzysowe tango ~kryzysowe tango (Gość)06.02.2013 23:17

"Przypominam sobie niezwykle bojowego radnego Kozłowskiego, którego dzisiaj zakneblowano. Władza zakneblowała jednego z najbardziej bojowych radnych."
Panie były prezydencie, co Pan wygadujesz za dyrdymały? Co tak naprawdę wynikało z tych bojowych potyczek z radnym Kozłowskim? Traciłeś Pan czas i miałeś zszargane nerwy, a para szła w przysłowiowy gwizdek. Już wolę ten obecny układ bez tych psu na budę potrzebnych kłótni. I co z tego, że te sesje kiedyś trwały wiele godzin skoro nic nam mieszkańcom z tego powodu nie przybywało, a i tak na forach pisano, że trzeba odwołać Matusewicza i wrzeszczano za referendum.
Czy chce Pan znowu powtórki tego wszystkiego? Panie , to już nie te czasy, to se ne wrati. Dzisiaj ludzie boją się kryzysu, który ogarnia praktycznie cały kraj i politykę z jej tym całym hałasem i harmidrem prawdopodobnie mają głęboko w czterech literach. Czy jest jeszcze takiego zainteresowanie tym co dzieje się na sesjach jak kiedyś? Proponuję w trakcie spaceru spytać przypadkowych ludzi o wymienienie chociaż 10 radnych z obecnego składu Rady i będzie odpowiedź czym tak naprawdę żyje społeczność tego miasta. I nie ma co się ludziom dziwić bo nadchodzące czasy to nie moment na sceniczne popisy, bo życie podobno przerosło już kabaret.

00

Miecio ~Miecio (Gość)06.02.2013 23:09

"po-prostu" napisał(a):
Po prostu Piotrków Trybunalski to taka karykatura Polski - Chojniak to Tusk, a piotrkowska Rada Miejska to Parlament Polski, cholera jasna nie wiem kto by mógł być za Komorowskiego? Może Błaszczyński? Ale on to raczej Kopacz. Piotrków czyli Polska w krzywym zwierciadle. Cóż polityka...

Człowieku większej bzdury co ty piszesz to nie czytałem w całym internecie! W miescie gdzie ludzie Pis na czele z Chojniakiem i Macierewiczem wygrywaja wybory i rządzą ty obwiniasz o złe rzadzenie PO??? WEZ SIĘ ZASTANÓW NAD SOBĄ!

00

antykłamca ~antykłamca (Gość)06.02.2013 23:02

"po-prostu" napisał(a):
Po prostu Piotrków Trybunalski to taka karykatura Polski - Chojniak to Tusk, a piotrkowska Rada Miejska to Parlament Polski, cholera jasna nie wiem kto by mógł być za Komorowskiego? Może Błaszczyński? Ale on to raczej Kopacz. Piotrków czyli Polska w krzywym zwierciadle. Cóż polityka

Co ty pier... Chojniak to raczej Kaczyński i jego banda nieudaczników na czele z wybranym przez was oszołomem Macierewiczem! Przecież Chojniak i prawica razem wywodza się z PIS! Więc nie zganiaj na Platformę ok?? W miastach gdzie rządzą ludzie PO jest o wiele lepiej niż tu!

00

lolek ~lolek (Gość)06.02.2013 21:53

Czas na poważne zmiany.Życzę powodzenia Waldemarowi Matusewiczowi.

00

Maniek ~Maniek (Gość)06.02.2013 21:04

"Piotrkowianin" napisał(a):

To wszystko zadłużyło Piotrków rozumiem .

00

. ~. (Gość)06.02.2013 20:44

"Piotrkowianin" napisał(a):
Dal porównania działania Chojniaka:
1. Wybudowanie 420-metrowego odcinka zachodniej obwodnicy, w dodatku nie na całym odcinku dwujezdniowej.
2. Wyremontowanie 20 ulic o łącznej długości 2047,5 metra. Połowa z tych ulic po 2 latach nadaje się do ponownego remontu.
3. Wycięcie 183 drzew w mieście w ramach jego upiększania.
4. Wyczyszczenie stawu w Parku im. ks. Poniatowskiego.

Ja ze swojej strony dodam, że K. Chojniak doprowadził na skraj przepaści jeden z najbardziej zasłużonych klubów sportowych w Piotrkowie - Piotrcovia - piłka ręczna kobiet, ale dziewczyny zrobiły psikusa i zaczęły wygrywać i utrzymają się w lidze, a w przyszłym sezonie będzie już tylko lepiej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat