Dla mnie to był marz z potrzeby serca dla Wielkiego Polaka. Szkoda, że politycy pchali się do pierwszego rzędu i na afisze :(
Dla wielu te wszystkie kościelne marsze i inne manifestacje polityczne, to nic innego jak tylko droga do partyjnej kariery.
Kiedyś też wierzyłem, że PIS coś zmieni w Polsce i chodziłem na te ich marsze za rządów PO, ale dziś po ośmiu latach na te marsze przedwyborcze nie dam się kolejny raz nabrać i mówię nie dla dzielenie nas Polaków. Tylko zgoda buduje dobrobyt i przyszłość.
Z tych wszystkich 65 zdjęć tylko na jednym widać księdza. To znaczy, że z piotrkowskich książąt tylko Jego Ekscelencja ksiądz dziekan Grzegorz Gogol był na tym marszu?
Wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników marszu. Jesteście PEREŁKAMI naszego społeczeństwa.
To jak to jest ? Wyznawcy PIS wierzą w papiery bezpieki w kwestii Lecha Wałęsy, ale papiery bezpieki w kwestii Jana Pawła II to już nie wierzą ? Tamte pierwsze prawdziwe, ale te drugie to już sfałszowane według nich ? Ta bezpieka za PRL przez 44 lata to chyba nic nie robiła tylko zajmowała się fałszowaniem dokumentów bo zapewne wiedziała, że w 1989 skończy się PRL ? Kolejne pytanie to jak się to stało, że papiery które są w IPN kontrolowanym przez obecne rządy przedostały się do mediów ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!