W pierwszym szeregu z Antosiem Macierewiczem :))
Mam dziewczynę, planuje założyć z nią rodzinę. Pociągają mnie dziewczyny, zastanawiałem się czy wszystko ze mną w porządku. Może powinienem iść do lekarza?
W dzisiejszych czasach to dobre pytanie!
Jeśli tylko w taki sposób potrafisz definiować swój stosunek do kobiet, to idź do lekarz.
Dla mnie rodzina to jedna z ważniejszych wartości i dlatego przejdę się na marsz aby zamanifestować zniesienie celibatu. Każdy ksiądz to potencjalny ojciec i mąż.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Szanowni Państwo Administratorzy tej strony - dlaczego pozwalacie na obrażanie pewnych grup społecznych wbrew regulaminowi strony przez p.'Red.Maja'???? To jedno i drugie, dlaczego zablokowaliście możliwość komentowania tzw. wydarzenia "Tańca w Focus Mall"????? Czyżby obawa o wpisy pod tym wydarzeniem czyli swego rodzaju cenzura, cenzura neokomunistyczna i pseudoliberalna, bo nie bardzo zgodna z Waszymi poglądami. Wstyd i hańba.
Czytaj ze zrozumieniem :)))
Tak,tak idź. Nie wiem czy wyleczy, ale zdiagnozuje.
Człowieczku czy ja to napisałem?!Czy raczej czytasz pobieżnie.Daruj sobie dalsze wpisy na forum.Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!