,, A nie mówiłam". Każda to potrafi, po czasie. Chojniakowi już dziękujemy, ale jej też.
Wieczna kandydatka nie daje o sobie zapomnieć. Ta Pani nie rozumie, że naprawdę jest mało rozgarnięta a pcha się na afisz.Mam nadzieję, że w wyborach na prezydenta pojawi się jakiś kandydat godny zaufania, tego sobie i mieszkańcom mojego kochanego miasta życzę.
Jeśli miał ktoś z Państwa do czynienia z tą panią "face t face", to karzdy komentarz na temat wiedzy i kompetencji owej pani jest nie potrzebny. Szkoda cAdu
Ta Pani pcha się do koryta i taka jest prawda.Proszę nie mydlić nam oczu wy jesteście wszyscy tacy sami!!!PiS=PO=Psl+lewica=płaczek
P. Wężyk, może jakieś szersze spojrzenie na zarządzanie tym miastem. Pani durne heppeningi już tylko irytują, ośmiesza się pani, naprawdę zero pomysłu na jakąkolwiek zmianę na lepsze życie dla mieszkańców.
Zaraz obieca że przez całe następne 30 lat temperatury nie spadną poniżej 25 stopni przez cały rok. Wtedy powie ze inwestycja w ogrzewanie była całkowicie błędna
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!