Bardzo dobra i rzetelna analiza.
Stawki wszyscy znamy z miast ościennych.
I wszędzie można a w Piotrkowie emeryt mówi ze nie można.
A prezydent uważa ze ma super fachowca któremu za takie decyzje daje premie 70 tys.
Ten człowiek nie powinien nigdy decydować o sprawach strategicznych w mieście.
Błąd prezydenta będzie kosztowny dla niego i jego emerytów.
Mam nadzieje ze referendum się uda i pokaże jaki tam był przekręt w budowie tej ciepłowni.
Kolejna super radna obok chojniaka i cecotki. Jesteście beznadziejni
Pani Marlena Wężyk Głowacka byłaby zdecydowanie lepszym prezydentem niż "nic mi się nie chce Krzyś".
Pomimo, że: Dotchła pani wózku? Ma pani marne szanse zastąpić Cysorza!?
Jak wejdzie na komin z tą tablicą, potwierdzi że jest na szczycie
Otwór badawczy Żyrardów GT-1, po spełnieniu swojej roli badawczej, zostanie prawdopodobnie wykorzystany jako otwór eksploatacyjny wód termalnych w przypadku zadowalających wyników przedmiotowych badań hydrogeologicznych. Otwór będzie mógł być źródłem ciepła dla ciepłowni geotermalnej, współpracującej z miejską siecią ciepłowniczą.
Miasto Żyrardów otrzymało na realizację tej inwestycji dofinansowanie z Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej, które pozwoli na sfinansowanie inwestycji niemal w 100% ze środków zewnętrznych. Dofinansowanie pochodzi z programu priorytetowego „Udostępnienie wód termalnych w Polsce”.
Tablice pożyczyła i błysnęła, Kobito na jakiej podstawie to wyliczenie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!