metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Misia ~Misia (Gość)14.01.2025 17:38

Jak nikomu źle nie życzę to ulżyło. Gonił mojego brata naciągając pończochę w dłoniach.

50

goœć_antonio ~goœć_antonio (Gość)13.01.2025 13:53

Mariusz Trynkiewcz zmarł 9 stycznia: Jak ustalono, 1 stycznia 62-latek trafił do szpitala więziennego przy areszcie śledczym w Gdańsku. Został tam przywieziony z zakładu karnego w Sztumie, gdzie nie ma placówki lekarskiej. Prokuratura nie podjęła działań w sprawie śmierci Trynkiewicza. Mężczyzna zmarł prawdopodobnie z przyczyn naturalnych. Od dłuższego czasu miał problemy ze zdrowiem.
W ostatnich latach Trynkiewicz dbał o zachowanie prywatności: Nie wyrażał zgody, aby Służba Więzienna udzielała mediom jakichkolwiek informacji na jego temat. Areszt śledczy przekazał informację o śmierci Mariusza Trynkiewicza rodzinie i bliskim. Ciało zostało przekazane do zakładu pogrzebowego, pochówkiem zajmie się jedna z osób z jego najbliższego grona.

41

Kiszony ogór ~Kiszony ogór (Gość)13.01.2025 21:40

Myślę że rodzice i najbliżsi tych chłopców dzisiaj dopiero odetchnęli z ulgą.
Szkoda pieniędzy podatników na tego łobuza.
Co by nie było to dzisiaj piękny dzień...

130

Gosc8 ~Gosc8 (Gość)14.01.2025 10:52

Jak to się stało że ten człowiek pracował w szkole skoro wcześniej był karany za podobne czyny.Nauczyciel nie może być karany.

40

Chadar ~Chadar (Gość)14.01.2025 07:31

Jeden mniej. Ale na dniach na wolnosc wychodzi kolejny debil, będzie chodził po ulicach jakby nigdy nic. Wolno mu bo już wolny. Ale kiedyś też chodził i zabił niewinnego chłopaka bo ten poprostu stał.

50

Sandra ~Sandra (Gość)14.01.2025 00:37

On swoje odsiedział.Powinien żyć i układać sobie małżeństwo z tą babką.Nie można żyć przeszłością.

018

Tektoker ~Tektoker (Gość)13.01.2025 16:21

Pierwsze o nim słyszę a jestem Sigmą

112

gosc. ~gosc. (Gość)13.01.2025 20:26

Cieszę się, że to ostatni artykuł o tym... zboczeńcu (najdelikatniej jak mogłem napisać).

140

Kumpel z klasy ~Kumpel z klasy (Gość)13.01.2025 15:46

Pozdrowienia dla Bogusia, który musiał, to zero konwojować. Na zdjęciu czerno białym.

50

3 lata ~3 lata (Gość)13.01.2025 22:03

przed emeryturą,niefart

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat