Wiecej?? Chodzą i czepiają sie wszystkiego. I po takim ich zachowaniu mysle ze Trynkiewicz jest w Piotrkowie u swojej matki. Dlaczego tak myśle? Bo skoro wiedzą gdzie jest to pilnuja tego miejsca! A po co tutaj by pilnowali skoro go tutaj nie ma a dobrze wiedza kiedy by przyjechał. Wiec dla mnie to logiczne!!!
a Ty chłopie czytaj dalej i nie wybieraj z kontekstu slow, które nie maja sensu jako osobne! Co w pana wacpana z koziej wolki sie bawisz?? Rodem z PiS!? Czytaj uważnie a znajdziesz sens całej mojej wypowiedzi! Trzeba współczuć jednym i drugim, życie samo wyda sprawiedliwy wyrok. Nikomu nic do tego. w najgorszej sytuacji jest i była matka Mariusza. Musiała żyć z tym 25 lat, z tak ogromnym ciężarem. Ty pewnie byś nie umiał, mogę wyrokować. I nie współczuj mi głupoty, bo ja tez posiadam. popatrz na siebie i na swoje poczynania. wydaj o sobie podobny osad, jak o mnie! Widać tylko ze magia internetu i swobody daje Ci pełne pole do popisu! Zapewne prosto w twarz nie potrafiłbyś mi tego powiedzieć! Pozdrawiam
Czepiają się bo taka ich praca jakby ludzie zachowywali się w cywilizowany sposób i przestrzegali rpawa to by sie nei czepiali
na działkowej w PT go nie ma bo nei może być bo został wzięty pod ochronę taką jak świadkowie koronni więc ma nową tożsamośc w innym mieście.
Dostał takaopiekę bo banda półmuzgów bo inaczje nie można ich nazwać nawoływała do zabicia go, a rzad potrzebuje jakiejś dobrej zasłony dymnej dla ciemnego ludu (tak rzad sądzi o nas i ma rację) żeby podnieśc podatki i sprywatyzować lasy państwowe. A ta całą ustawa o ciezkich przestepcach to jest tak napisana że ona będzie skuteczna tylko na opozycję i krzykaczy. Więc wiedzcie że coś się dzieje :d
My nie robimy wiochy tylko się boimy o własne dzieci. Wyobraź sobie ,ze ta bestia wychodzi i media o niej nie mówią. Założę się ,ze już dawno jakieś dziecko by nie żyło. A tak to chociaż drży ze strachu i bardzo dobrze. GDziwię się ,zę masz takie podejście , nawet jeśli nie masz dzieci !
Wojciech Młynarski - Nie ma jak u mamy
trollo lolo lolo,aż się wzruszyłem.
Ludzie jestesdcie naiwni. Juz tu wrocil. Po miwscie z policjantami chodzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!