a gdyby tak po wyjsciu puscił totka i wygrał 10 mln zł , co byś zrobił, czy az tak cie to boli ,ze trynkiewicz ma dzis szanse uczciwie zarobic :P
osrodku ludzie on jest u mamy bo nie ma dokąd isc troche rozumu
11.02 wieczorem koło Żabki stał cały oddział w czarnych uniformach. Od 12.02 w oknach zapalane jest światło. Wcześniej było tam ciemno. Codziennie rano koło poczty stoi radiowóz. Pod wieżowcem na Wysokiej stoi przez cały czas van na łódzkich numerach. Łódzka-Wysoka to jedyne piotrkowskie osiedle z taką ilością policji w mundurach i po cywilu. Wnioski nasuwają się same.
a ja czekam na pojawienie się pierwszych miejskich legend - obstawiam w ciemno że pierwszą będzie jak to w Focus Mall chciał uprowadzić chłopczyka ale mu udaremniono i policja to kryje, oczywiście morałem będzie żeby nie chodzić tam, myślę że za jakieś 7 dni zacznie krążyć.
A dziś około 12, 1 w nocy - szalało po osiedlu około 10 "wyrostków" a policji nie widziałem - więc po co ten cyrk?
Ochrona jest dla matki M.T która jest nekana przez telewizje.Wieczorem po zapaleniu switla w mieszkaniu matki wszystko widać a co widac ze jest sama chyba ze on siedzi w szafie i sie ukrywa...z tego calego zamieszania na wysokiej mozna wnioskowac ze wkrotce sie tam pojawi.Szkoda rod
Tak stoi kryminalna na wysokiej w busie na lodzkich blachach i niby ich nie widac; )
Mariusz ja Ci wspolczuje tej calej nagonki, tak jak tym rodzinom, kotrym odebrales szczecie! zycie musi trwac dalej, a ludzie sa jak zwierzeta, nienawisc ich pokarmem a sensacja zyciem, bo ich wlasne zycie jest nudne w obecnych czasach. Zamiast rozmow FB, zamiast spacerow telewizja, zamiast rodziny samotnosc w sieci.... Bedzie dobrze :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!