a gdzie była policja wczoraj około 23:30-01:15?na Wyzwolenia pod blokiem tego pedryla na Działkowej 8 chodziła grupa młodych ludzi i krzyczała co z nim zrobią jak go dopadną,z jednej strony ich popieram ale z drugiej tak się po nocy drzeć to przesada
Dla mnie ten czlowiek moze wystapic nawet w TVN24 i powiedziec dzien dobry nazywam sie Mariusz T. i co z tego? niech sobie zyje. Odsiedzial wyrok i wyszedl. A ze odsiedzial niesluszny to juz nie jego wina tylko panstwa sprzed 25 lat. Jest wolnym czlowiekiem i tyle. A wywiady z babciami ze sie boja sa smieszne, cala Polska ma sie bac? Malo jest zboczencow na swiecie?
Troche obiektywizmu, a nie tylko nagonka i nagonka. Jak sepy sie zachowuja ludzie. Wedlug prawa jest wolny.
Timing, a dlaczego Ty chcesz załatwić Focusa? :)
Zaraz się okaże że Mariusz T. to ofiara i pół Piotrkowa zacznie mu współczuć. Nie dziwcie się, że w wielu osobach tyle nienawiści - to co zrobił to nie była drobna kradzież, bo nie miał co jeść. Odebranie komuś życia i to nie przez przypadek budzi emocje dalekie od humanitaryzmu.
timig !!!
ja nie chcę, ale zapewne lokalni przedsiębiorcy chcą i takie historie puszczą w obieg, przecież już krążyły po mieście podobne "urban legend" :)
A Chińczycy wypuszczą podkoszulki z nadrukiem podobizny M.T.
Moze nie potrzrbne te cale zamieszanie wokol M.T w sumie to duzo swirow jest na swieci a ilu sie ukrywa.MAm nadzieje ze zmienil sie i zrozumial i zacznie zyc normalnie bo to facet po 50-tce wiec dajmy na luz a ridzinom oczywiscie wspulczuje!!
Timig, przepraszam za omyłkę w nicku - niezamierzona. Oczywiście, że Focus padnie, o ile już nie padł. Ale jakże fajnie byłoby to przypisać komuś, na przykład M.T.!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!