A to Staszek dał prezent Błaszczyńskiemu i Chojniakowi na Mikołajki. Czekam na ciąg dalszy.
Myślę, że niezależny będzie przez jakiś czas, a później dołączy do radnych PiS, słychać tą samą retorykę w jego wypowiedziach, a poza tym dokonał kalkulacji, że w następnych wyborach łatwiej będzie dostać się do rady z list Pis.. A może się mylę i robi to dla mieszkańców, a nie mandatu?
Kropla drąży skałę. Niech inni zrobią to samo. Może wówczas przyjdzie jakaś refleksja.
To straszna informacja. Żona wybudziła mnie właśnie przekazując wiadomości, cała rodzina w żałobie. Nie mogę zebrać myśli, chodzę w kółko i szukam sensu w tym wszystkim.
układ sił , się nie zmieni , w końcu radni lewicy idą ramie w ramie z obozem prezydenta, takie towarzystwo wzajemnej adoracji
Jacy ci radni nieporadni. Trzeba im laptopy dawać żeby mogli obradować. Każdy ma laptopa teraz w domu. A radni teraz dostana laptopa, później trzeba będzie ich szkolić z obsługi itd itp Śmiech na sali w przypadku Piotrkowa pustej sali obrad radnych nieporadnych. Co w tym Piotrkowie sie dzieje dramat. Ale ceny mieszkań przynajmniej takie jak w dużych aglomeracjach
,,Niezależnych'' będzie przybywać w miarę jak będą się zbliżały kolejne wybory
Wystąpienie jednego radnego z "klubu" jak widać niczego w układzie sił nie zmienia. Tam musi nastąpić "trzęsienie ziemi" i to pewnie nastąpi niebawem bo finanse miasta /prawdziwe/ są jak widać skrzętnie ukrywane j nawet przed radnymi .Szczególnie "nie zaufanymi".
Cały ten system rady miejskiej całe to ich wynagradzania i dodawanie im laptopów służbowych to jest jedna wielka gra. w co nie napisze! Kto widział się lub rozmiawał z niby swoim radnym w czasie kadencji?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!